• Landelijk Erkend Gecertificeerd
  • Alleen Geselecteerde Merken
  • Montage 100% Volgens Richtlijnen Producent
  • 300+ Tevreden Klanten

Certificeringen

MB Zonnepanelen is een professioneel installatiebedrijf dat veel waarde hecht aan veilig werken. Daarom is het personeel van het installatiebedrijf in het bezit van diverse certificeringen en erkenningen.

KVINL erkenning (Stichting Kwaliteit Voor Installaties Nederland)

De zonnepanelenmarkt blijft groeien. Om installateur voor zonnepanelen te zijn, hoef je geen vergunningen te hebben. Er is daardoor een wildgroei aan bedrijven en niet alle bedrijven werken even professioneel en veilig.

Om die reden heeft de overheid in samenwerking met brancheorganisatie UNETO-VNI en het ISSO Kennisinstituut een erkenning in het leven geroepen voor zonnestroom installateurs: de SEI erkenning. In het erkenningenregister van de SEI zijn alleen installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben te beschikken over voldoende professionaliteit en vakbekwaamheid. De SEI is onlangs opgegaan in de KVINL. De KVINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KVINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

Ons installatiebedrijf is in het bezit van een KVINL erkenning Zonnestroom. Naast vakbekwaamheid beschikt MB Zonnepanelen ook over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Deze uitrusting bestaat onder andere uit professionele meetinstrumenten, klim- en installatie materiaal. Daarnaast zijn de vereiste normen en publicaties aanwezig om een installatie zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

De KVINL erkenning Zonnestroom laat zien dat MB Zonnepanelen een erkend zonnestroom-installateur is. Wij zijn in het bezit van de volgende drie diploma’s:

-Ontwerp zonnestroomsystemen

-Installeren Zonnestroomsystemen

-Bouwkundige montage zonne-energiesystemen (praktijkexamen)

VOL-VCA

VOL-VCA

VOL-VCA

VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers en geeft aan dat een bedrijf veilig werkt en streeft naar minder ongevallen op de werkvloer.

Als installatiebedrijf willen wij dat ons personeel veilig werkt, zodat niemand iets overkomt. Alle medewerkers zijn in het bezit van het VOL-VCA diploma, omdat wij veilig werken, rekening houden met het milieu en de gezondheid van onze medewerkers.

Ontvang GRATIS Advies

100% professioneel, op maat gemaakt en vrijblijvend!
Adviesgesprek Aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?
Bel ons!

Bereikbaar op telefoonnummer

0172 - 450087

Openingstijden ma-vrij 08:00-17:00