• Landelijk Erkend Gecertificeerd
 • Alleen Geselecteerde Merken
 • Montage 100% Volgens Richtlijnen Producent
 • 300+ Tevreden Klanten

Kies Voor Een Lagere Energierekening Met PV Panelen

Op zoek naar PV panelen? Hiermee haalt u de perfecte manier in huis om duurzame stroom op te wekken. PV panelen zetten zonne-energie namelijk om in elektriciteit. Zo levert u een positieve bijdrage aan een duurzame toekomst en dat ziet u ook nog eens terug in uw portemonnee.

U maakt toch ook de keuze voor PV panelen van MB Zonnepanelen?

 • PV panelen op een schuin dak

  PV panelen op een schuin dak

  Landelijk erkend en gecertificeerd bedrijf

 • Panelen van A-kwaliteit
 • Montage 100% volgens de richtlijnen van de producent
 • Meer dan 200 tevreden klanten gingen u al voor

Werk mee aan een duurzame toekomst

Wist u dat de zon ons jaarlijks vijfhonderd keer meer energie geeft dan het totale elektriciteitsverbruik in Nederland? Vindt u het belangrijk dat de wereld in de toekomst nog steeds bewoonbaar is? Waarom zou u dan geen gebruik maken van de warmte van de zon om de toekomst veilig te stellen?

U werkt mee aan een duurzame toekomst door PV panelen aan te schaffen. Daarmee wekt u duurzame stroom op met behulp van zonnestralen. Gebruik maken van zonnepanelen is de perfecte manier om de klimaatverandering tegen te gaan en het opwarmen van de aarde te verminderen.

PV panelen van A-kwaliteit

Wilt u kwalitatief goede zonnepanelen aanschaffen? Bij MB Zonnepanelen vindt u alleen producten van A-kwaliteit en met een zeer lange levensduur. Dan weet u zeker dat u iets goeds in huis haalt. Het assortiment PV panelen en omvormers is heel divers. Daardoor hebben wij voor u altijd een zonnestroominstallatie die bij uw situatie en budget past.

Een lagere rekening en een goed gevoel

Schaft u PV panelen aan, dan profiteert u van vele voordelen. U levert een bijdrage aan een duurzame toekomst waardoor u zich direct een beter mens voelt. Gebruikmaken van een zonnestroominstallatie ziet u ook terug in uw portemonnee. Maakt u gebruik van zonnepanelen, dan krijgt u binnen de kortste keren een lagere energierekening omdat u minder stroom van het energiebedrijf hoeft af te nemen.

Profiteer als particulier van financiële voordelen

Bent u particulier? De aanschaf van PV panelen biedt u financiële voordelen. U krijgt een lagere energierekening en daardoor verdient u uw gemaakte investering in een paar jaar terug. Na die paar jaar wordt het pas echt leuk. Dan gaat u geld verdienen met dit concept. Door een tijdelijke regeling van de overheid profiteert u ook nog van een ander financieel voordeel. U kunt de btw over de aanschaf en installatie van de PV panelen terug vragen bij de Belastingdienst.

Financiële voordelen voor bedrijven

Ook als u een bedrijf heeft, bieden PV panelen u voordelen. De energierekening daalt en daardoor bent u vrijwel onafhankelijk van een energiemaatschappij. Legt uw energieleverancier u op om een bestaande energie-aansluiting te vergroten? Dat is niet meer nodig wanneer u PV panelen aanschaft. Investeert u als ondernemer in zonnepanelen, dan profiteert u tevens van de Energie Investeringsaftrek. Dit betekent dat u minder inkomsten- of vennootschapsbelasting hoeft af te dragen.

Onze werkwijze

U bent eruit: u wilt PV panelen aanschaffen. Uiteraard schaft u deze aan bij MB Zonnepanelen. Dan profiteert u van een zeer efficiënte werkwijze. U krijgt eerst vrijblijvend advies. Vervolgens stellen we een legplan op. Aan de hand van een efficiënt installatieproces installeren we uw product. Tot slot bieden we u zoveel onderhoud als u wenst.

Advies bij de aankoop

PV panelen voor geld besparing

PV panelen voor geld besparing

Voordat u PV panelen aanschaft, geven we u uitgebreid advies. MB Zonnepanelen komt graag bij u langs voor een informatief gesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we uw huidige energieverbruik en vragen we u naar uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek, zoeken we een passende oplossing voor uw woning of pand. De oplossing bepaalt hoe de offerte eruit komt te zien die u binnen 24 uur van ons overhandigd krijgt. Uw offerte is altijd persoonlijk en gebaseerd op uw situatie, behoeften en budget. Voldoet de offerte aan uw wensen? Dan maken we graag een vervolgafspraak met u.

Een legplan op maat
Voor uw PV panelen maken wij een legplan speciaal voor u. Dit legplan is een ontwerp voor het plaatsen van de panelen. Het legplan houdt rekening met de mogelijkheden van uw dak, maar ook met de ligging. U krijgt gegarandeerd het perfecte legplan van MB Zonnepanelen. Dit is mogelijk door de bouwkundige vakkennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. Hierdoor zorgen we ervoor dat u het hoogste rendement uit uw zonnepanelen haalt. Bij het ontwerpen van een legplan voor panelen, houdt MB Zonnepanelen altijd rekening met de eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Snelle installatie
MB Zonnepanelen garandeert u altijd een snelle installatie van PV panelen. U wordt hierbij volledig ontzorgd. In 90% van de gevallen, neemt de installatie slechts 1 werkdag in beslag. De precieze installatietijd is afhankelijk van het oppervlak van het dak en van de grootte van de zonnestroominstallatie die wij moeten plaatsen.

Het installatieproces bestaat uit slechts vijf stappen die MB Zonnepanelen doorloopt:

 1. We monteren de panelen op uw dak
 2. We sluiten de panelen aan op de omvormer
 3. We sluiten de omvormer aan op de meterkast
 4. We breiden uw meterkast uit met een extra groep
 5. We zorgen ervoor dat de PV panelen uitstekend werken

Onderhoud en nazorg
MB Zonnepanelen heeft PV panelen van de allerbeste kwaliteit. Er is weinig onderhoud nodig. Het enige onderhoud dat nodig is, is het schoonhouden van glas, het doormeten van de installatie en het monitoren van het systeem.

Ervaart u toch problemen met ons product? Komt u merkwaardigheden tegen tijdens het doormeten of bij het monitoren van het systeem? Wacht niet en schakel MB Zonnepanelen in. U mag altijd op onze nazorg rekenen.

Wilt u helemaal geen onderhoud aan uw PV panelen hebben? Dan heeft u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten bij MB Zonnepanelen. Hierbij laat u het schoonmaken en het doormeten van de zonnestroominstallatie aan ons over.

PV panelen van een ervaren en gecertificeerde organisatie

Het aanschaffen van PV panelen bij een gecertificeerde organisatie met veel ervaring, geeft u meer vertrouwen en een veiliger gevoel. MB Zonnepanelen beschikt over diverse certificaten en bevoegdheden en is een ervaren, gecertificeerd installatiebedrijf.

Al het personeel dat werkzaam is bij MB Zonnepanelen is vakbekwaam en beschikt over voldoende bouwkundige vakkennis. Hierdoor is het mogelijk om het maximale rendement uit uw zonnestroominstallatie te halen.

Wij hebben een professionele werkwijze en we hechten veel waarde aan veilig werken. Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten en erkenningen:

SEI erkenning
De SEI erkenning is in het leven geroepen voor zonnestroom installateurs. Het betekent dat wij als installatiebedrijf voldoende vakbekwaam en professioneel zijn en over de juiste instrumenten en materialen beschikken. Kortom, het geeft aan dat MB Zonnepanelen het installatiewerk naar behoren uitvoert en oplevert.

VOL-VCA
VOL-VCA houdt in dat wij veilig werken, rekening houden met het milieu en met de gezondheid van onze medewerkers. We streven daarnaast naar minder ongevallen op de werkvloer. Al het personeel dat in dienst is bij MB Zonnepanelen beschikt over een VOL-VCA diploma.

Snelle service

Vindt het belangrijk om snel geholpen te worden? Bij MB Zonnepanelen profiteert u van veel en van snelle service. Een offerte heeft u al binnen 24 uur in huis. PV panelen plaatsen we 9 van de 10 keer binnen één dag.

Adviesgesprek aanvragen

A-kwaliteit PV panelen, snelle service, jarenlange ervaring en meer dan 200 tevreden klanten. Kortom, voor de beste panelen neemt u contact op met MB Zonnepanelen. Vraag vandaag nog een offerte voor de panelen aan! U ontvangt een gratis advies, 100% professioneel, op maat gemaakt en vrijblijvend.

Contact

Heeft u nog vragen of onzekerheden over PV panelen? Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Wij helpen u graag bij de aanschaf van zonnepanelen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken:

Telefoon: 0172 – 450087
Email: info@mb-zonnepanelen.nl

Ontvang GRATIS Advies

100% professioneel, op maat gemaakt en vrijblijvend!
Adviesgesprek Aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?
Bel ons!

Bereikbaar op telefoonnummer

0172 - 450087