• Landelijk Erkend Gecertificeerd
  • Alleen Geselecteerde Merken
  • Montage 100% Volgens Richtlijnen Producent
  • 300+ Tevreden Klanten

Zonnepanelen Particulier

PV panelen aan het werk

PV panelen aan het werk

Vindt u dat u als particulier maandelijks teveel geld kwijt bent aan uw energiemaatschappij? Wilt u een positieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst?

Schaf dan zonnepanelen aan en ga zonnestroom opwekken. Een zonnepaneel zet zonne-energie om in elektriciteit en kan het hele jaar door gebruikt worden. Er zitten vele voordelen aan het aanschaffen van zonnepanelen. Met zonnepanelen bent u niet alleen milieubewust bezig.

U bespaart ook veel geld. Na de aanschaf van zonnepanelen krijgt u direct een lagere energierekening. Daarnaast zijn er met zonnepanelen grote belastingvoordelen te behalen.

Het maakt niet uit wat voor dak u heeft. Bij ons professionele en gecertificeerde installatiebedrijf vindt u zonnepanelen geschikt voor uw situatie en budget. De installatie vindt uiteraard plaats op een moment dat het u uitkomt.

Wat zijn zonnepanelen?

Een zonnepaneel is ontworpen om zonne-energie om te zetten in elektriciteit. Iedere particulier kan door zonnepanelen aan te schaffen, duurzaam stroom opwekken. U kunt twee dingen doen met de stroom die u met zonnepanelen opwekt.

U gebruikt de stroom direct in huis of u levert de stroom tegen een vergoeding aan het stroomnet. Er zijn drie verschillende soorten zonnepanelen: polykristallijne, monokristallijne en amorfe zonnepanelen.

Wat zijn omvormers?

Een omvormer zorgt ervoor dat de stroom die de zonnepanelen opwekken meteen bruikbaar is in huis. Een omvormer zet de gelijkstroom van een serie zonnepanelen om naar wisselstroom.

Er zijn twee soorten omvormers: string-omvormers en micro-omvormers. Bij een string-omvormer zijn alle zonnepanelen in serie aan elkaar geschakeld en verbonden met dezelfde omvormer.

Bij een micro-omvormer zijn de zonnepanelen niet aan elkaar gekoppeld en wekt elk zonnepaneel zijn eigen maximale vermogen op.

Waarom zonnepanelen?

PV panelen beter voor het milieu

PV panelen beter voor het milieu

Waarom kiest u als particulier voor zonnepanelen? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Er zitten heel veel positieve punten aan zonnepanelen. Een zonnestroominstallatie is een schone energiebron zonder maatschappelijke nadelen.

U levert een positieve bijdrage aan een duurzame toekomst. Zonnepanelen maken geen geluid, verspreiden geen geur en zijn makkelijk in het gebruik. U bent baas van uw eigen elektriciteitsvoorziening en vrijwel onafhankelijk van een energiemaatschappij. Als klap op de vuurpijl profiteert u jarenlang van een lage energierekening.

Bespaartips

Schaft u zonnepanelen aan, dan biedt dit u als particulier veel financiële voordelen. Allereerst merkt u dat u een lagere energierekening krijgt. Hierdoor verdient u uw zonnepanelen in een paar jaar terug.

Daarna brengen uw zonnepanelen zelfs geld op. Door een tijdelijke regeling van de overheid profiteert u ook van een ander financieel voordeel. U vraagt de btw over de aanschaf en installatie eenvoudig terug bij de Belastingdienst.

Merken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uitsluitend met de beste merken zonnepanelen werkt? Dan zit u bij MB Zonnepanelen goed! De merken waar wij mee werken zorgen ervoor dat u het onderste uit de kan haalt met uw zonnepanelen en zo het meest geld bespaart. Hieronder de merken waar wij onder andere gebruik van maken.

Klik op het logo om de website van deze A-merken te bezoeken.

 

enphaseaxitec

DMEGC Solar Energyfroniussma_railway_01

solar construct
solar edgelg solar

Ontvang GRATIS Advies

100% professioneel, op maat gemaakt en vrijblijvend!
Adviesgesprek Aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?
Bel ons!

Bereikbaar op telefoonnummer

0172 - 450087

Openingstijden ma-vrij 08:00-17:00

Wat zijn Zonnepanelen?

Een zonnepaneel zet zonne-energie om in elektriciteit. Met zonnepanelen kunt u dus duurzaam stroom opwekken.

Meer Over Zonnepanelen

Wat zijn Omvormers?

De omvormer zorgt er voor dat de stroom die u opwekt, omgezet wordt. Hierdoor is de stroom meteen bruikbaar is in uw huis.

Ontdek Meer Over Omvormers

Waarom Zonnepanelen?

Door zonnepanelen aan te schaffen, bespaart u geld op uw energierekening. Daarnaast doet u een goede investering voor de toekomst.

Ontdek Meer Over Waarom Zonnepanelen

Bespaartips

Door zonnestroom aan te schaffen krijgt u direct een lagere energierekening. Ook zijn er grote belastingvoordelen te behalen met zonnepanelen.

Ontdek Alle Bespaartips