• Landelijk Erkend Gecertificeerd
  • Alleen Geselecteerde Merken
  • Montage 100% Volgens Richtlijnen Producent
  • 300+ Tevreden Klanten

Zonnepanelen voor de Zakelijke Markt

Zonnepanelen zakelijk

Zonnepanelen zakelijk

U wilt als bedrijf toch ook een positieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst? Bent u het daarnaast zat om maandelijks veel geld uit te geven voor stroom?

Schaf een zonnestroominstallatie aan en ga zonnestroom opwekken. U profiteert jarenlang van een lage energierekening. Voor zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit moet u bij ons zijn.

Binnen 24 uur stellen wij een offerte voor uw bedrijf op. Volledig naar wens. In de afgelopen jaren gingen ruim 200 klanten u voor. Deze bedrijven waren niet alleen tevreden over onze zonnepanelen, maar ook over onze gecertificeerde en vakbekwame installateurs.

Zij plaatsen de zonnepanelen eenvoudig op ieder dak. U heeft er geen omkijken naar. De zonnestroominstallatie heeft na plaatsing nauwelijks onderhoud nodig.

Wat zijn zonnepanelen?

Een zonnepaneel is een verzameling van een groot aantal zonnecellen. Deze zonnecellen zetten zonnestroom om naar elektriciteit. Door zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand te monteren, wekt u duurzame stroom op. Er zijn drie verschillende soorten zonnepanelen: polykristallijne, monokristallijne en amorfe zonnepanelen.

Wat zijn Omvormers?

Een omvormer is onmisbaar bij het opwekken van zonnestroom. Een omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom die zonnepanelen opwekken, omgezet wordt naar wisselstroom. Deze wisselstroom is direct bruikbaar. Wekt u meer wisselstroom op dan u daadwerkelijk gebruikt?

Deze wisselstroom geeft u eenvoudig terug aan het elektriciteitsnet. Er zijn twee verschillende soorten omvormers: string-omvormers en micro-omvormers.

Waarom Zonnepanelen?

PV Panelen zakelijk

PV Panelen zakelijk

Er zijn veel verschillende redenen te noemen waarom u als bedrijf voor zonnepanelen zou moeten kiezen. U wilt enerzijds verlost zijn van de prijsstijgingen die het energiebedrijf regelmatig doorvoert.

Anderzijds wilt u met uw bedrijf iets doen tegen de klimaatverandering en de opwarming van de aarde. Onze leefomgeving raakt steeds meer vervuild en uitgeput. Zonnepanelen zijn een goede eerste stap voor de overgang naar een duurzame energievoorziening. Zelf energie opwekken geeft u een goed gevoel.

Bespaartips

Zonnepanelen bieden veel financiële voordelen voor de zakelijke markt. Uw bedrijf heeft direct een veel lagere energierekening. U bent namelijk vrijwel onafhankelijk van een energiemaatschappij. Legt de energieleverancier u op om de bestaande energie-aansluiting te vergroten? Dat is niet meer nodig wanneer u zonnepanelen aanschaft.

Als u als ondernemer investeert in duurzame energie, profiteert u tevens van de Energie Investeringsaftrek. Hierdoor betaalt u minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Merken

Bij MB Zonnepanelen werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit zonnepanelen. Hierdoor weet u zeker dat uw zonnepanelen zo lang mogelijk meegaan en u daardoor zoveel mogelijk geld bespaart. Hieronder de merken waarvan wij onder andere gebruik maken voor het aanleggen van uw zonnepanelen.

Klik op het logo om de website van deze A-merken te bezoeken.

enphaseaxitec

 

 

 

lg solarsolar constructsolar edgefroniusDMEGC Solar Energy

 

Ontvang GRATIS Advies

100% professioneel, op maat gemaakt en vrijblijvend!
Adviesgesprek Aanvragen

Vragen of onduidelijkheden?
Bel ons!

Bereikbaar op telefoonnummer

0172 - 450087

Openingstijden ma-vrij 08:00-17:00

Wat zijn zonnepanelen?

Een zonnepaneel zet zonne-energie om in elektriciteit. Met zonnepanelen kunt u dus duurzaam stroom opwekken.

Meer Over Zonnepanelen

Wat zijn Omvormers?

Een omvormer is onmisbaar bij het opwekken van stroom via zonnepanelen. De omvormer zorgt ervoor dat de stroom die u opwekt, meteen geschikt is voor gebruik.

Ontdek Meer Over Omvormers

Waarom Zonnepanelen?

Door zonnepanelen te installeren bespaart u als bedrijf op uw energierekening. Daarnaast doet u een goede investering in de toekomst.

Meer Over Waarom Zonnepanelen

Bespaartips

Het aanschaffen van zonnepanelen levert voor uw bedrijf financiële voordelen. Uw bedrijf krijgt direct een lagere energierekening.

Ontdek Alle Bespaartips