• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

DMEGC Zonnepanelen

Hoogwaardige zonnepanelen van DMEGC, goede kwaliteit voor een scherpe prijs!

DMEGC Zonnepanelen

Met DMEGC zonnepanelen bent u verzekerd van hoogwaardige panelen, perfecte kwaliteit en een goed rendement. Daarnaast heeft DMEGC ook het Tier 1 keurmerk waardoor ze bij de top van de wereld horen. Bent u zich aan het oriĆ«nteren op zonnepanelen kopen? Dan helpen wij u graag verder met onze DMEGC zonnepanelen. MB Zonnepanelen is een erkend installateur van PV panelen op woningen, bedrijfspanden, VVE’s en opkomende energiecollectieven. Voor elk project, particulier of zakelijk, kunt u bij MB Zonnepanelen terecht voor een vakkundig advies, een goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle montage en een uitstekende service.

Voordelig zonnepanelen kopen

In ons projectoverzicht vindt u veel tevreden klanten waar wij DMEGC zonnepanelen hebben mogen plaatsen. Het merk DMEGC is voordelig, betrouwbaar, van goede kwaliteit en biedt verschillende Wattpiek varianten. Deze PV panelen kunnen op vrijwel elk dak gemonteerd worden. Altijd adviseren wij voor de juiste ligging om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Panelen van DMEGC hebben een strak design en zorgen na plaatsing direct voor lagere energiekosten. Overweegt u zonnepanelen kopen en besparen op energie? Vraagt u dan eenvoudig een offerte aan bij MB Zonnepanelen en onze adviseur zal direct uw besparing uitrekenen.

DMEGC zonnepanelen

MB Zonnepanelen Bodegraven Reeuwijk Bedrijfspand DMEGC Zonnepanelen
DMEGC zonnepanelen op een bedrijfspand
Oost-west opstelling van zonnepanelen
Oost-west opstelling van zonnepanelen

Duurzame DMEGC zonnepanelen

Twijfelt u of u wilt overstappen op zonne-energie? Graag laten wij u zien wat de voordelen zijn van duurzame panelen op uw dak. De DMEGC Zonnepanelen zijn een onderdeel van het Chinese Hengdian Group Magnetisc CO. LTD. Hengdian Gorup heeft de volledige productie, van grondstof tot paneel, in eigen beheer bij hun eigen fabriek. Omdat de productie van de zonnepanelen in eigen beheer is, zorgt dit automatisch voor strenge kwaliteitscontroles. Hiermee onderscheid DMEGC zich van de andere grote Chinese spelers. Doordat u direct geld gaat besparen zijn zonnepanelen een goede investering. Gedurende het hele jaar profiteren van de zon en zelf zonne-energie opwekken. Klinkt niet alleen mooi, het is duurzaam en goed voor uw portemonnee. De combinatie DMEGC zonnepanelen met Enphase micro-omvormers is de top van de markt! Wij kiezen niet voor de laagste investering, maar voor de hoogste opbrengst, beste kwaliteit, mooiste afwerking en grootste betrouwbaarheid.

Merken zonnepanelen vergelijken

Binnen MB Zonnepanelen werken we alleen met de beste merken PV panelen. Duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid is het belangrijkst als het gaat om een investering in een zonne-energie oplossing. Vanuit onze jarenlange ervaring bieden we twee merken zonnepanelen, DMEGC en LG High Performance, en u kiest de optie die bij u past. Daarbij geven wij een wasmachine als voorbeeld, omdat u ook bij het kopen van een wasmachine keuze heeft uit verschillende merken en prijsniveaus. Voor een zonnepaneel geldt hetzelfde. En aangezien zonnepanelen kopen geen dagelijkse bezigheid is, geven wij toelichting op de verschillende merken PV panelen die wij verkopen.

Terugverdientijd

Doordat wij een erkend leverancier van zonnepanelen zijn, willen wij onze klanten meerdere opties bieden. Dit doen we met de merken DMEGC en LG High Performance. Verschil tussen DMEGC Zonnepanelen en LG High Performance zonnepanelen zit hem in de aankoopprijs en de garantie. DMEGC zonnepanelen kopen kan voor een relatief lagere investering, rekeninghouden met een iets lager rendement. Echter blijft het merk DMEGC populair bij onze klanten, omdat het net even onder de A-klasse LG valt en tegen een scherpe prijs. Op projecten wordt LG High Performance gekozen voor de full black uitstraling en het strakke design. Anderzijds staat het DMEGC paneel als een zeer goed alternatief met tevens een interessante prijs en terugverdientijd.

Over DMEGC

Net als het bekende A-merk LG is DMEGC van oorsprong ook een elektronicaproducent. Wereldwijde speler die zich heeft ontwikkeld met DMEGC Solar Energy oplossingen voor het opwekken van zonne-energie. Middels innovatie en de focus op kwaliteit en duurzaamheid is de bekendheid van dit merk aanzienlijk gestegen op de Nederlandse markt. Installateur MB Zonnepanelen is een erkend installatiebedrijf voor DMEGC panelen en heeft talloze projecten voorzien van deze zonne-energie oplossingen.

MB Zonnepanelen Bodegraven Reeuwijk Boerderij Dmegc zonnepaneel
DMEGC zonnepaneel op een boerderij
MB Zonnepanelen Bodegraven Woning Waddinxveen Veldsysteem
DMEGC zonnepanelen op een veldsysteem

Gedetailleerde productinformatie geeft DMEGC in deze product sheets:

 

Offerte voor hoogwaardige DMEGC zonnepanelen

Particulier of zakelijk, u kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij MB Zonnepanelen over PV panelen kopen. Voor u maken wij een vergelijking van de twee kwaliteitsmerken zonnepanelen die wij verkopen. Welk merk u ook kiest, u krijgt kwaliteit en kunt rekenen op de beste service. Profiteren van zonne-energie door slim investeren, wij rekenen de besparing graag voor u uit.

Alleen de beste kwaliteit zonnepanelen

Van uw keuze voor DMEGC zonnepanelen krijgt u zeker waar voor uw geld. Duurzame producten voor het zelf opwekken van zonne-energie zijn zeer gewild en worden heel veel verkocht aan particulieren en bedrijven. Stuk voor stuk tevreden klanten die weten dat zij uit kunnen gaan van kwaliteit, snelle montage, vakwerk en service. Geld besparen met zonnepanelen? Een duurzame keuze als het gaat om energiebesparing!

Klanten beoordelen ons met een ruime 9 en bevelen ons direct aan bij buren en bekenden. Met name werken wij op projecten in de regio Bodegraven, Reeuwijk, Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht, Gouda en Rotterdam. Neem contact op met MB Zonnepanelen voor een vrijblijvende offerte.

logo mb zonnepanelen bodegraven

 

MB Zonnepanelen Bodegraven Reeuwijk Woning Pannendak Dakkapel
DMEGC Zonnepanelen op een woning

Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

installeren zonnepanelen en enphase omvormers