• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Duurzame bouwplaats met zonnepanelen

Wist u dat wij ook zonnepanelen plaatsen op evenementen, bouwketen, containers en tijdelijke bedrijfsruimtes? Graag vertellen wij u meer over zonnepanelen op de bouwplaats.

Lunchen in een duurzame bouwkeet? Vergaderen in een duurzame vergaderruimte? Bijdragen aan een duurzaam en verantwoorde toekomst op de bouwplaats? MB-zonnepanelen start een nieuw project: Wij zorgen voor duurzame bouwplaatsen met zonnepanelen. 

Praktisch elke bouwkeet, container, werkunit, vergaderruimte kunnen wij voorzien van zonnepanelen, daarom is het zonde om die nuttige vierkante meters onbenut te laten.

Als u interesse heeft in het verduurzamen van uw bouwplaats met zonnepanelen, dan gaan wij graag de samenwerking met u aan. Stroom nodig voor uw elektrische auto of gereedschap? Daar is geen aggregaat meer voor nodig, want met de oplossing van MB-zonnepanelen wekt u stroom op die u ter plekke kunt gebruiken. Bijvoorbeeld voor uw verlichting, accu’s en machines. Een eigen, groene stroomvoorziening geeft nét dat beetje extra op uw bouwplaats.

informatie over zonnepanelen en nieuws
Zonnepanelen op de bouwplaats

Voor wie is verduurzaming op de bouwplaats interessant?

Denk aan aannemers, bouwbedrijven, leveranciers van bedrijf en werkunits, verhuurbedrijven van containers of schaftwagens, maar ook bouwplaatsinrichters. Met de duurzame oplossing van MB zonnepanelen wekt u duurzame energie op, die u bovendien ter plekke kunt gebruiken.

Iedereen die zich bezighoudt met een goed gefaciliteerde werkomgeving op de bouwplaats is verduurzaming met zonnepanelen interessant. Zelf een duurzaam initiatief of idee? Wij maken graag een afspraak om het initiatief te bespreken

Uw eigen zonnepanelen op de bouwplaats

Uw bouwplaats duurzaam maken betekent dat wij een energie neutrale stroom aanlevering maken met groene opgewekte energie. Slecht weer? Ook met minder mooi weer wekken onze zonnepanelen nog steeds energie op.

Zonnepanelen op de bouwplaats heeft evenals zonnepanelen op scholen, bedrijf en kantoorpanden hetzelfde effect. Voor het plaatsten van zonnepanelen is veel kennis, ervaring en juiste certificeringen nodig, daarom beschikken onze monteurs en bedrijf over deze kennis.

MB zonnepanelen duurzame bouwplaats

De beste zonnepanelen op uw bouwplaats

Wilt u een samenwerking aangaan met MB-zonnepanelen in ons project met het verduurzamen van bouwplaatsen in Nederland? Dan kunt u vertrouwen op vakwerk en beste kwaliteit zonnepanelen met een uitstekend rendement. Laat gerust een berichtje achter bij ons op de website. Welke project u ook heeft, vrijblijvend een afspraak maken mag altijd. Wij kijken er naar uit!

Maak een afspraak

Vraag onze offerte aan.

MB zonnepanelen staat klaar voor u