• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Duurzame semipermanente huisvesting met zonnepanelen

Wist u dat wij ook zonnepanelen plaatsen op evenementen, schaftwagens, containers en tijdelijke bedrijfsruimtes? Graag vertellen wij u meer over zonnepanelen op semipermanente huisvesting.

Groene stroom opwekken voor uw semipermanente huisvesting? Vergaderen, lesgeven, werken in een duurzame semipermanente huisvesting? MB zonnepanelen start graag een samenwerking en gaat samen met u de uitdaging aan. Wij zorgen voor duurzame semipermanente huisvesting mét zonnepanelen. 

Elke semipermanente huisvesting heeft een dak waarop zonnepanelen kunnen, daarom is het zonde om die nuttige vierkante meters onbenut te laten, want met onze zonnepanelen bespaart u namelijk veel energie én geld. Na installatie van zonnepanelen wekt u duurzame stroom op en krijgt u bovendien binnen de kortste keren een lagere energierekening.

Duurzame semipermanente huisvesting zonnepanelen
Duurzame semipermanente huisvesting zonnepanelen

Voor wie is verduurzaming van semipermanente huisvesting interessant?

Iedereen die zicht bezighoudt met voltooien van huisvestingsvragen in het bedrijfsleven, zoals de zorg, overheid, defensie en het onderwijs. Maakt u gebruik van een noodunit of keet? Met de veelzijdige en duurzame oplossing van MB zonnepanelen wekt u zelf stroom op die u bovendien ter plekke kunt gebruiken.

Naast zonnestroominstallaties voor semipermanente huisvesting, richten we vanuit MB zonnepanelen ook op andere duurzame initiatieven, zoals het verduurzamen van schaftwagens, bouwplaatsen en evenementen.

Uw eigen zonnepanelen!

Als u interesse heeft in het verduurzamen van uw semipermanente huisvesting met zonnepanelen, dan gaan wij graag de samenwerking met u aan! Met onze oplossing wekt u stroom op. Denk daarbij aan verlichting, vergaderen of lesgeven op groene energie. Een eigen duurzame stroomvoorziening geeft bovendien nét dat beetje extra op uw huisvesting.

Duurzame semipermanente huisvesting zonnepanelen

De beste zonnepanelen voor semipermanente huisvesting.

Wilt u een samenwerking aangaan met MB-zonnepanelen in ons project met het verduurzamen van semipermanente huisvesting in Nederland? Dan kunt u vertrouwen op vakwerk en beste kwaliteit zonnepanelen met uitstekend rendement. Welke project u ook heeft, vrijblijvend een afspraak maken mag altijd. Wij kijken er naar uit!

Maak een afspraak

Vraag onze offerte aan.

MB zonnepanelen staat klaar voor u