• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Duurzame schaftwagen met zonnepanelen

Wist u dat wij ook zonnepanelen plaatsen op schaftwagens, bouwketen, containers en tijdelijke bedrijfsruimtes? Graag vertellen wij u meer over de duurzame schaftwagen met zonnepanelen.

Lunchen in een duurzame keet? Zelf stroom opwekken voor elke schaftwagen? Ongemerkt bijdragen aan een groene en verantwoorde toekomst? MB Zonnepanelen start een nieuw project: wij zorgen voor een duurzame keet met zonnepanelen.

Praktisch elke bouwkeet, schaftwagen, container, mobiel kantoor of tijdelijke bedrijfsruimte kunnen wij voorzien van zonnepanelen. Zonde om die o-zo nuttige vierkante meters onbenut te laten.

Als u beschikt over een bouwkeet of meerdere schaftwagens die u wilt verduurzamen, dan gaan wij graag de samenwerking met u aan. Stroom in uw schaftwagen? Daar is geen aggregaat meer voor nodig. Want met de oplossing van MB Zonnepanelen wekt u zelf stroom op dat u ter plekke kunt gebruiken. Verlichting, een potje koffie zetten, telefoon opladen of zelfs een wifi-punt. Een eigen, groene stroomvoorziening geeft nét dat beetje extra op uw werk of bouwplaats.

MB Zonnepanelen Bodegraven Reeuwijk Schaftwagen Duurzaamheid Keet
MB Zonnepanelen Bodegraven Reeuwijk Duurzaamheid Schaftwagen Keet Bouw

Voor wie is een duurzame schaftwagen interessant?

Bouwbedrijven en aannemers, leveranciers van mobiele woningen, verhuurbedrijven van elk soort keet of schaftwagen, containerverhuurders, tentenbouwers. En verder willen we dat iedereen die zich bezighoudt met tijdelijke woonvoorzieningen, een goed gefaciliteerde werkomgeving of incidentele capaciteitsuitbreiding laten weten dat er zonnepanelen op gelegd kunnen worden. Naast zonnestroominstallaties voor huizen en bedrijfspanden, richten we ons vanuit MB Zonnepanelen graag op duurzame initiatieven zoals de duurzame schaftwagen.

Uw eigen mobiele energieopwekker

Een schaftwagen duurzaam maken betekent dat wij energie-neutrale stroomtoevoer realiseren met zonne-energie. En schijnt de zon niet, zelfs dan wordt er nog energie opgewekt. Het werkt hetzelfde als zonnepanelen op een woning of kantoorgebouw. Daarbij komt een belangrijk stuk kennis en ervaring waarover onze monteurs beschikken.

Ook de voordelen ervaren van een installatie voor het opwekken van zonne-energie op uw schaftwagen of container? Op welke locatie u zich ook bevindt, wij komen naar u toe om de beste zonnepanelen van Nederland te installeren op uw mobiele dak. En het leuke is, de eerste duurzame schaftwagens zijn al in gebruik. Investeer ook in de toekomst van uw bedrijf en profiteer direct van uw eigen mobiele energieopwekker.

MB Zonnepanelen Bodegraven Reeuwijk Duurzaamheid Schaftwagen Bouw

Samenwerking met MB Zonnepanelen

Wilt u samenwerken met MB Zonnepanelen in het project Duurzame schaftwagen met zonnepanelen? Dan kunt u vertrouwen op vakwerk en de beste kwaliteit zonnepanelen met een uitstekend rendement. Laat gerust een bericht achter op onze site met uw gegevens of maak telefonisch een afspraak. Vrijblijvend kennismaken kan natuurlijk altijd. Wij kijken ernaar uit!

Maak een afspraak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

installeren zonnepanelen en enphase omvormers