• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2000+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Lagere energiekosten en duurzaam stroom opwekken doet u met MB Zonnepanelen

Plaatsen van Zonnepanelen

Plaatsen van Zonnepanelen

Wilt u minder betalen aan uw energieleverancier en tegelijkertijd duurzaam stroom opwekken? Kies dan voor zonnepanelen van MB Zonnepanelen. Wij leveren de beste zonnepanelen en u profiteert van lagere energiekosten. Zonnepanelen zijn de beste manier voor het duurzaam opwekken van stroom, dus zeer milieuvriendelijk. Perfect voor een duurzame toekomst en ook fijn voor uw portemonnee. 

Waarom kiezen voor MB Zonnepanelen?

Duurzaam stroom opwekken

Een duurzame manier om stroom op te wekken. Dat is wat u zoekt. U werkt graag mee aan een duurzame toekomst en u wilt ervoor zorgen dat de wereld bewoonbaar blijft. Om de klimaatverandering tegen te gaan en de opwarming van de aarde te beperken is de aanschaf van zonnepanelen een goede oplossing. De zon bezorgt ons elk jaar vijfhonderd keer meer energie dan het totale elektriciteitsverbruik in Nederland.

Beste zonnepanelen

Bent u op zoek naar de beste zonnepanelen? De beste zonnepanelen vindt u gegarandeerd bij MB Zonnepanelen. Zonnepanelen en omvormers van MB Zonnepanelen zijn namelijk van de allerbeste kwaliteit en hebben tegelijkertijd een lange levensduur. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten zonnestroominstallaties. Hierdoor treft u altijd de zonnestroominstallatie passend bij uw situatie en budget.

Lage kosten zonnepanelen

Weinig energie kosten met zonnepanelen

Weinig energie kosten met zonnepanelen

Een zonnestroominstallatie is niet alleen een schone energiebron zonder maatschappelijke nadelen. Met de aanschaf van zonnepanelen levert u tegelijkertijd een positieve bijdrage aan uw portemonnee. U profiteert direct van een lagere energierekening. De aanschaf van zonnepanelen geeft u gegarandeerd een goed gevoel.

Kosten zonnepanelen weten? Het aanschaffen van zonnepanelen biedt een particulier vele financiële voordelen. U krijgt een lagere energierekening, waardoor u de zonnepanelen in een paar jaar heeft terugverdiend. Na enkele jaren verdient u zelfs geld met uw zonnepanelen. Door een tijdelijke regeling van de overheid profiteert u ook van een ander financieel voordeel. U vraagt de btw over de aanschaf en installatie eenvoudig terug bij de Belastingdienst.

Ook voor de zakelijke markt bieden zonnepanelen veel voordelen. De energierekening gaat omlaag en u bent vrijwel onafhankelijk van een energiemaatschappij. Legt uw energieleverancier u op om een bestaande energie-aansluiting te vergroten? Dat is niet meer nodig wanneer u zonnepanelen aanschaft. Investeert u als ondernemer in duurzame energie, dan profiteert u tevens van de Energie Investeringsaftrek. Dit betekent dat u minder inkomsten- of vennootschapsbelasting hoeft af te dragen.

Hoe werkt het?

De beste zonnepanelen. Dié wilt u hebben. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij werken aan de hand van een vrijblijvend advies, met een legplan, door middel van een efficiënt installatieproces en door het bieden van onderhoud.

Advies
Wij adviseren u graag bij de aankoop van de beste zonnepanelen. Daarom komen we altijd eerst bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. We proberen tijdens dit gesprek een oplossing voor u te vinden naar aanleiding van uw energieverbruik en uw wensen. De oplossing past altijd bij uw huis of bedrijfspand. Naar aanleiding van ons adviesgesprek stellen we binnen 24 uur een offerte voor u op. De offerte is gebaseerd op uw situatie, behoeften en budget. Gaat u akkoord met de door ons opgestelde offerte? Dan maken we een afspraak met u wanneer de installatie plaats kan vinden.

Legplan
Voor iedere zonnestroominstallatie maken wij een legplan op maat. Dit legplan is een ontwerp voor het plaatsen van de zonnepanelen. Het houdt rekening met de mogelijkheden van het dak en de ligging. U krijgt gegarandeerd het perfecte legplan van MB Zonnepanelen. Dit is mogelijk door de bouwkundige vakkennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. Een legplan van MB Zonnepanelen zorgt ervoor dat u het perfecte rendement uit uw zonnepanelen haalt. Wij houden bij het ontwerpen van onze legplannen altijd rekening met de eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Installatieproces
Voor de installatie hoeft u zelf niets te doen. MB Zonnepanelen regelt alles voor u. De installatie van zonnepanelen duurt in 9 van de 10 gevallen slechts 1 werkdag. Dit is echter afhankelijk van de grootte van de zonnestroominstallatie en van het oppervlak van uw dak.

Het monteren van de panelen

Het monteren van de panelen

Omvormen

Omvormen

Installeren van de panelen

Installeren van de panelen

Het installatieproces bestaat uit de volgende vijf stappen:

  1. Het monteren van de zonnepanelen op het dak
  2. De zonnepanelen aansluiten op de omvormer
  3. Het aansluiten van de omvormer op de meterkast
  4. Het uitbreiden van de meterkast met een extra groep
  5. Het in bedrijf stellen van de zonnestroominstallatie

Onderhoud
MB Zonnepanelen biedt de beste zonnepanelen. Dat betekent onder andere dat de zonnepanelen goed werken en dat ze bijna geen onderhoud nodig hebben. Het onderhoud omvat slechts het schoonhouden van glas, het doormeten van de installatie en het monitoren van het systeem.

Wilt u helemaal geen onderhoud aan uw zonnestroominstallatie hebben? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af. We komen uw zonnestroominstallatie vervolgens eenmaal per jaar doormeten en we maken uw zonnestroominstallatie regelmatig schoon.

Ervaart u toch problemen met uw zonnepanelen? Komt u iets opvallends tegen bij het doormeten van de installatie? Wacht niet en schakel MB Zonnepanelen in. U mag altijd op onze nazorg rekenen.

Ervaren en gecertificeerd installatiebedrijf

Dak vol PV panelen

Dak vol PV panelen

De beste zonnepanelen schaft u aan bij een bedrijf dat over diverse certificaten en bevoegdheden beschikt. U wilt uw zonnepanelen daarom aanschaffen bij een ervaren en gecertificeerd installatiebedrijf. Een bedrijf met vakbekwaam personeel dat beschikt over voldoende bouwkundige vakkennis. U vindt het belangrijk om het maximale rendement uit uw zonnestroominstallatie te halen. Bij MB Zonnepanelen bent u aan het juiste adres.

Wij hebben een professionele werkwijze en we hechten veel waarde aan veilig werken. Wij beschikken over de volgende certificaten en erkenningen:

SEI erkenning
SEI is een erkenning voor zonnestroom installateurs. Het geeft aan dat wij als installatiebedrijf voldoende vakbekwaam en professioneel zijn en over de juiste instrumenten en materialen beschikken. Kortom, het geeft aan dat MB Zonnepanelen het installatiewerk naar behoren uitvoert en oplevert.

VOL-VCA
VOL-VCA houdt in dat wij veilig werken, rekening houden met het milieu en met de gezondheid van onze medewerkers. We streven daarnaast naar minder ongevallen op de werkvloer. Alle medewerkers die in dienst zijn bij MB Zonnepanelen beschikken over een VOL-VCA diploma.

Profiteer van snelle service

U wilt snel en efficiënt geholpen worden. Daarom bieden wij van MB Zonnepanelen een snelle service. Binnen 24 uur heeft u al een offerte in huis. Hierbij houden we uiteraard rekening met al uw specifieke wensen. De zonnepanelen plaatsen wij in 90% van de gevallen binnen 1 dag op het dak van uw woning of bedrijfspand.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

A-kwaliteit zonnepanelen, snelle service, jarenlange ervaring en meer dan 200 tevreden klanten. Kortom, voor de beste zonnepanelen moet u bij MB Zonnepanelen zijn. Waar wacht u nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan! U ontvangt van ons altijd een gratis, vrijblijvend en op maat gemaakt advies dat 100% professioneel is.

Contact opnemen met MB Zonnepanelen

Heeft u vragen over zonnepanelen? Kosten zonnepanelen weten? Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Wij staan altijd voor u klaar om u te adviseren bij de aankoop van de beste zonnepanelen. Ook ‘s avonds en in het weekend. Neem vandaag nog contact met ons op:

Telefoon: 0172 – 450087
Email: info@mb-zonnepanelen.nl