• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Informatie en actueel nieuws over zonnepanelen

Referenties, actuele nieuwsupdates en informatie over zonnepanelen kunt u vinden op deze pagina.

Ondernemer kiest voor zonnepanelen!

Benieuwd naar het verhaal over verduurzaming van deze klant? Klik voor meer informatie.

Vacature monteur

Wij zijn hard op zoek naar nieuw personeel!

Informatie over zonnepanelen

Hier vind u nuttige informatie over ons bedrijf en zonnepanelen!

Envoy opnieuw verbinden met de router/ wifi.

Lukt het niet om de Envoy te verbinden met uw router/ wifi? Volg deze stappen voor het opnieuw verbinden van uw Envoy met de router.

Naar Envoy opnieuw verbinden
Envoy opnieuw verbinden met uw router of wifi

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Wanneer u zich aan het verdiepen bent in het aanschaffen van zonnepanelen heeft u waarschijnlijk al gemerkt. Er komt een hoop informatie op uw af. Om uw zoektocht naar informatie eenvoudiger te maken, delen wij een overzicht met veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Naar veelgestelde vragen
Omvormer monitoring

Saharazand op zonnepanelen

Saharazand kan in de lente en in de zomer voor overlast in Nederland veroorzaken. De gevolgen van deze overlast merken we op onze auto’s, dakvensters, meubilair en natuurlijk zonnepanelen. Saharazand vliegt door de stroming van de lucht vanuit het zuiden, naar het noorden van Europa.

Naar Saharazand op zonnepanelen
Saharazand op zonnepanelen

Wat is het zonnekeur keurmerk?

Het installeren van zonnepanelen is een service die hard in Nederland aan het groeien is. Steeds meer bedrijven in Nederland kiezen ervoor om dit aan te bieden. Om die reden is het zonnekeur keurmerk in het leven geroepen.

Naar zonnekeur keurmerk
Bedrijven met een zonnekeur keurmerk in Nederland

BTW teruggave voor zonnepanelen in 2022

Bent u van plan zonnepanelen te kopen of installeren? Als u een zonnestroominstallatie heeft en energie teruglevert aan een energiebedrijf, komt u in aanmerking voor een vrijstelling op de BTW.

Dit is een fijne meevaller waardoor u 21% op aanschaf en installatie van zonnepanelen kunt besparen. Het terugvragen van de BTW voor de aanschaf en installatie is een tijdelijke regeling van de overheid.

Naar BTW teruggave
De Centrale BTW teruggave
BTW teruggave voor zonnepanelen 2022

Waarom zonnepanelen voor een bedrijf?

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Er zijn veel verschillende redenen op te noemen waarom verduurzamen met zonnepanelen zo belangrijk is. Wij leggen u dit graag uit door middel van een artikel.

Waarom zonnepanelen voor een bedrijf?

Nieuwe 400 WP Hyundai zonnepanelen!

Marktleider en innovator Hyundai is met een nieuw zonnepaneel op de markt gekomen! Deze zonnepaneel heeft een vermogen van 400wp! Bij de Hyundai Shingled Mono Full Black zonnepanelen liggen dankzij de innovatieve Shingled Technologie de mono kristallijne zonnecellen overlappend. Klik op de link voor meer informatie over de Hyundai zonnepanelen.

Naar Hyundai zonnepanelen
De nieuwe Hyundai zonnepaneel
De nieuwe Hyundai zonnepaneel

Zonnepanelen op een schuur of garage

Zonnepanelen hoeven niet perse op een woning geplaatst te worden. U kunt ook kiezen om zonnepanelen op uw schuur of garage te plaatsten. Zonnepanelen op een schuur, garage of een aanbouw kan zeer goed dienen als uitbreiding op uw alreeds bestaande zonnestroominstallatie.

Naar zonnepanelen op een schuur of garage
Zonnepanelen op een schuur in Bodegraven

Stijgende energieprijzen in 2022

De energieprijzen zijn in 2022 hard aan het stijgen. Wij leggen u graag de oorzaken van deze prijsstijgingen uit en vertellen u welke oplossingen er zijn om te besparen op de stijgende energiekosten.

Naar stijgende energieprijzen
Stijgende energieprijzen
CBS prijzen

Zonnepanelen in Zoetermeer

In Zoetermeer stappen steeds meer inwoners over naar zonne-energie. Met zonnepanelen leveren bewoners niet alleen een positieve bijdrage aan de duurzame toekomst, maar ook een flinke besparing op de maandelijkse energiekosten. Wij zorgen graag voor verduurzaming met zonnepanelen in Zoetermeer.

Naar pagina
Plaatsing zonnepanelen in Zoetermeer

Gratis dakscan voor Bedrijven

We kunnen er niet meer omheen, duurzaam ondernemen. Elk bedrijf wil wel iets doen aan duurzaamheid. Denk aan een energieneutraal bedrijfspand of elektrisch rijden. Verduurzamen begint met zonnepanelen, want daarmee creëert u uw eigen, duurzame energievoorziening.

Naar dakscan
Gratis dakscan voor zonnepanelen

Wat is een omvormer?

Omvormers zijn een onmisbaar onderdeel bij het opwekken van stroom voor zonnepanelen. Wij vertellen u graag meer over omvormers en de werking hiervan.

Uitleg over omvormers
Enphase omvormers onder zonnepanelen

Duurzame semipermanente huisvesting met zonnepanelen

Groene stroom opwekken voor uw semipermanente huisvesting? Vergaderen, lesgeven, werken in een duurzame semipermanente huisvesting? MB zonnepanelen start graag een samenwerking en gaat samen met u de uitdaging aan. Wij zorgen voor duurzame semipermanente huisvesting mét zonnepanelen.

Naar pagina
Duurzame semipermanente huisvesting zonnepanelen

In 2022 zijn we nog steeds hard op zoek naar nieuwe monteurs!

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Misschien is het omscholingstraject van Strevon iets voor jou! In samenwerking met Strevon ga je via een omscholingstraject aan de slag. Samen met collega’s ga jij de beste kwaliteit leveren!
Naar vacature
MB zonnepanelen duurzame bouwplaats

7 tips over besparing op uw energiekosten!

Door goed op uw eigen energieverbruik te letten en goede maatregelen te treffen komt u ver! Energie besparen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw eigen portemonnee. Hier 7 tips over hoe te besparen!

Naar tips
informatie over zonnepanelen actueel nieuws

Duurzame schafwagen met zonnepanelen

Wist u dat wij ook zonnepanelen plaatsen op schaftwagens, bouwketen, containers en tijdelijke bedrijfsruimtes? Graag vertellen wij u meer over de duurzame schaftwagen met zonnepanelen.

Naar duurzame schaftwagen
informatie over zonnepanelen en nieuws

Duurzame bouwplaats met zonnepanelen

Zelf stroom opwekken voor uw hoogwerker? Vergaderen in een duurzame vergaderruimte? Bijdragen aan een groene en verantwoorde toekomst op de bouwplaats? Wij zorgen voor duurzame bouwplaatsen met zonnepanelen.

Zonnepanelen op de bouwplaats
informatie over zonnepanelen en nieuws

Interesse in zonnepanelen?

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in zonnepanelen? Dan kunt u vertrouwen op vakwerk en beste kwaliteit zonnepanelen met uitstekend rendement van MB zonnepanelen. Laat gerust een bericht achter op onze site met uw gegevens of maak telefonisch een afspraak. Vrijblijvend kennismaken kan natuurlijk altijd. Wij kijken ernaar uit!

Maak een afspraak