• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

LG High Performance Zonnepanelen

De beste zonnepanelen van LG voor het hoogste rendement!

LG High Performance Zonnepanelen

Met LG zonnepanelen bent u verzekerd van de beste kwaliteit, 25 jaar product- en opbrengstgarantie en het hoogste rendement. Wilt u zonnepanelen kopen, dan helpen wij u graag verder! Wij zijn leverancier van zonnepanelen voor particulieren, bedrijven, VVE’s en opkomende energiecollectieven. Voor elk project, particulier of zakelijk, kunt u bij MB Zonnepanelen terecht voor de beste kwaliteit, snelle levering en een uitstekende service.

Zonnepanelen kopen

Evenals heel veel tevreden klanten die u voor gingen met de aankoop van LG High Performance zonnepanelen, vertellen wij wat een LG High Performance zonnepaneel voor u kan opleveren. Het merk biedt naast een mooi product, een geweldig resultaat met verschillende Wattpiek panelen met een strak design. Full black panelen van LG zijn stijlvol en toch robuust, vallen het minst op door een ingetogen elegantie en kunnen wij op elk dak installeren. Heeft u interesse in zonnepanelen kopen en besparen op energiekosten? Dan kunt u eenvoudig een offerte aanvraag bij MB Zonnepanelen doen. Onze adviseur kan direct uw besparing uitrekenen.

zonnepanelen van LG

LG zonnepanelen Bodegraven Reeuwijk
LG High Performance zonnepaneel op een woning
LG zonnepanelen MB Zonnepanelen Bodegraven Reeuwijk
LG High Performance zonnepaneel op een schuur

LG High Performance zonnepanelen hoogste rendement

Twijfelt u nog over de overstap op zonne-energie? Dan vertellen wij u graag wat de voordelen zijn van duurzame panelen op uw dak. LG zonnepanelen kopen is een goede investering en u krijgt 25 jaar product- en opbrenggarantie op uw panelen. Daarnaast hebben LG zonnepanelen een schonere en betere cel dan een standaard zonnepaneel. Ook is het LG paneel beslist hoogwaardiger, het frame is steviger en heeft langere garanties. De cel technologie is beter waardoor er een hogere opbrengst gegenereerd wordt uit dezelfde oppervlakte.  De combinatie LG High Performance zonnepanelen met Enphase micro-omvormers is de top van de markt! MB Zonnepanelen kiest hier bewust voor, wij kiezen niet voor de laagste investering maar voor de hoogste opbrengst, beste kwaliteit, mooiste afwerking en grootste betrouwbaarheid. Direct geld besparen en profiteren van zonne-energie met de beste kwaliteit panelen op uw dak. Omdat u kiest voor een duurzame woning, energie besparen voor uw bedrijf of zonnepanelen wilt plaatsen op uw appartementencomplex, laat u zich vooraf goed informeren.

Verschillende merken

Laten we voorop stellen dat we alleen met uitstekende merken zonnepanelen werken. Vaak geven wij het voorbeeld van een wasmachine waarbij u de keuze heeft uit verschillende merken en prijsniveaus. Bij een zonnepaneel werkt dat ook zo. Zonnepanelen kopen doet u niet elke dag en daarom vertellen wij u graag wat de verschillen zijn in de merken PV panelen die wij aanbieden.

Prijs-kwaliteitverhouding

Behalve de beste zonnepanelen willen wij onze klanten de keuze bieden uit verschillende merken panelen. De merken die wij verkopen zijn LG High Performance en DMEGC. Het verschil tussen LG High Performance Zonnepanelen en DMEG Zonnepanelen is te verklaren door de garantie en de prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van LG is net iets beter en dat ziet u terug in het rendement, waardoor de prijs ook iets hoger ligt dan een DMEGC zonnepaneel.

Over LG

Wellicht kent u het merk Life’s Good van elektronicaproducten, maar wist u dat LG ook oplossingen heeft voor het opwekken van zonne-energie? Hoge kwaliteit zonnepanelen worden wereldwijd door LG geleverd op het gebied van zonne-energie producten. Dankzij jarenlang onderzoek naar het verbeteren van LG zonnepanelen worden LG Solar producten steeds beter. Dankzij de constante verbetering van de panelen en het rendement bent u als klant verzekerd van de beste zonnepanelen. Al jaren levert MB Zonnepanelen zonnepanelen van LG als A-merk van zeer hoge kwaliteit aan tevreden klanten.

LG zonnepanelen op een bedrijfspand
LG High Performance zonnepaneel op een bedrijfspand
LG zonnepanelen MB zonnepanelen
LG High Performance zonnepaneel op een boerderij

Gedetailleerde productinformatie geeft LG in deze product sheets voor zonnepanelen:

 

Offerte voor beste kwaliteit LG zonnepanelen

Laat uw besparing direct uitrekenen en vraag vrijblijvend een offerte aan bij MB Zonnepanelen over besparen met zonne-energie. Wij maken voor u een vergelijking van twee hoogwaardige merken zonnepanelen die wij verkopen. Ongeacht het merk zonnepaneel, u kiest altijd voor kwaliteit producten en de beste service. Ook profiteren van zonne-energie en besparen op energiekosten? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Alleen de beste kwaliteit zonnepanelen

Aangezien u kiest voor LG High Performance zonnepanelen van de beste kwaliteit, dan wilt u waar voor uw geld. Zonne-energie producten die zo lang mogelijk meegaan en waarmee u het hoogst mogelijke rendement mee behaalt. Geld besparen met zonnepanelen? Een slimme keuze als het gaat om energiebesparing!

Klanten beoordelen ons met een ruime 9 en bevelen ons direct aan bij buren en bekende. Met name werken wij op projecten in de regio Bodegraven, Reeuwijk, Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht, Gouda en Rotterdam. Neem contact op met MB Zonnepanelen voor een vrijblijvende offerte.

logo mb zonnepanelen bodegraven

LG zonnepanelen MB zonnepanelen
LG High Performance zonnepaneel op een woning

Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

installeren zonnepanelen en enphase omvormers