• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Zonnepanelen voor MKB

Vraag nu een gratis dakscan aan bij MB Zonnepanelen

Maak uw bedrijfspand energieneutraal

gratis dakscan aanvragen

Duurzaam ondernemen begint met zonnepanelen

We kunnen er niet meer omheen, duurzaam ondernemen. Elk bedrijf wil wel iets doen aan duurzaamheid. Denk aan een energieneutraal bedrijfspand of elektrisch rijden. Verduurzamen begint met zonnepanelen, want daarmee creëert u uw eigen, duurzame energievoorziening. Zelf zonne-energie opwekken als alternatief voor standaard stroom en gas is populair bij MKB ondernemers. Niet alleen door het milieuaspect, maar ook financieel gezien.

Zonnepanelen regio Groene Hart

Zonnepanelen leveren aan bedrijven doen wij steeds meer, zeker in de regio Groene Hart. Wij zijn MB Zonnepanelen, erkend installateur van zonnepanelen met heel veel tevreden klanten. Zakelijk en particulier. Kiezen mensen voor een eigen zonnestroominstallatie via MB Zonnepanelen dan kunnen zij vertrouwen op kwaliteit en vakwerk. Juist omdat we werken met eigen monteurs voor het vakkundig installeren van zonnepanelen. Ook voor zakelijk elektrisch rijden willen bedrijven zonnepanelen kopen in combinatie met een laadpaal op eigen terrein. Vraag vrijblijvend informatie aan over duurzaam stroom opwekken met zonnepanelen in de regio Groene Hart.

Energietransitie 

Als we kijken naar de impact van de energietransitie zien we dat bedrijven niet meer twijfelen, maar omschakelen. Een eigen kantoorpand of bedrijfshal verwarmen met standaard elektra en gas wordt vervangen door een zonnestroominstallatie. Energie bespaart u door airco’s die koelen en verwarmen, maar ook verlichting en keukenapparatuur, alles draait op zonnepanelen. Zelf opgewekte groene energie uit de zon betekent minder druk op het milieu en een veel lagere energierekening. Dankzij zonnepanelen krijgen bedrijven een groene uitstraling en dat heeft dan ook weer een positief effect op de klandizie. Bent u al overtuigd?

Subsidie voor zonnepanelen

Stimuleringsmaatregelen vanuit de overheid kunnen heel interessant zijn. Want omdat u met zonnepanelen een duurzame investering doet, komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie. Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden. Onze verkoopadviseurs kunnen u vertellen welke subsidie voor zonnepanelen past bij uw situatie. Eerst komen we langs voor een oriënterend adviesgesprek. Dat is gratis en vrijblijvend. U verplicht zich tot niets als u een afspraak met ons maakt of een offerte aanvraagt.

Onze tip aan MKB ondernemers

Overweegt u zonnepanelen te kopen voor uw bedrijf? Laat u zich dan niet verleiden door de internetaanbieders. Ga voor een goed en betrouwbaar advies, de beste kwaliteit zonnepanelen met garantie en de service van een erkend bedrijf binnen uw regio waar iemand u altijd vriendelijk te woord staat. Dat is de beste tip die wij u kunnen geven als u zich aan het oriënteren bent op zonnepanelen kopen voor uw bedrijf. MB Zonnepanelen adviseert u graag en we laten zien op welke besparing u kunt rekenen met een eigen zonnestroominstallatie.

MB Zonnepanelen is gevestigd aan de Tjalk op bedrijventerrein Rijnhoek in Bodegraven. Meer informatie over zonnepanelen voor zakelijk gebruik vindt u op onze website. Direct contact? Klik op Advies aanvragen, laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Gratis dakscan aanvragen

Bij MB Zonnepanelen kunt u altijd vrijblijvend informatie aanvragen over zonnepanelen. Naast een betrouwbaar advies weet u dat u bij ons kunt vertrouwen op een snelle en vakkundige montage door onze gecertificeerde installateurs. Wilt u meer weten?

» Vraag dan nu een gratis dakscan aan!

 

Volg onze updates ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in onze branche of acties voor zonnepanelen.