• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Ondernemer kiest voor zonnepanelen!

Ernst Baas op weg naar een duurzame toekomst met 86 zonnepanelen.

Steeds meer ondernemers kiezen voor zonnepanelen, waaronder Ernst Baas, hovenier en tuininrichter in Waddinxveen. Ernst Baas (47) creëert al 26 jaar fijne, stijlvolle en bijzondere tuinen met de kracht van tuininrichting, aanleg en onderhoud.

Ernst Baas hoefde niet lang na te denken waarom hij de 86 zonnepanelen op het dak plaatste. “Wij hebben een groen hart, daarom zijn wij hoveniers, dit groene hart komt overal in naar voren.

Inmiddels liggen de zonnepanelen al 2 jaar op het dak van Ernst Baas. “we zijn erg tevreden over de zonnepanelen, wij willen als bedrijf verduurzamen, met zonnepanelen zetten wij een grote stap in de juiste richting.”

Ondernemer kiest voor zonnepanelen!

Wij hebben een groen hart, daarom zijn wij hovenier, dit groene hart komt overal naar voren”

MB-zonnepanelen 

Ernst Baas: “3 jaar geleden zijn we op onderzoek gegaan en hebben wij 3 offertes laten maken. Uiteindelijk hebben wij voor MB-zonnepanelen gekozen. Een verkoopadviseur kwam langs en binnen een uur tijd wist ik alles over zonnepanelen.”

“Het totaal plaatje gaf voor mij de doorslag: goed advies, goede kwaliteit zonnepanelen en de juiste comminucatie”

Ondernemer kiest voor zonnepanelen!
Ondernemer kiest voor zonnepanelen!

“Het totaal plaatje gaf de doorslag: goed advies, goede kwaliteit zonnepanelen en juiste comminucatie”

Opgewekte energie

De 86 zonnepanelen liggen er niet voor niets. Ernst Baas heeft de energie hard nodig. “Wij hebben hard de opgewekte energie nodig, veel van onze machines gaan op accu’s. o.a. Bladblazers, heggenscharen, bosmaaiers en onze eigen elektrische auto ”

Ondernemer kiest voor zonnepanelen!

Installeren met MB Zonnepanelen

Dan kunt u vertrouwen op vakwerk en de beste kwaliteit zonnepanelen met een uitstekend rendement. Laat gerust een bericht achter op onze site of social media met uw gegevens. U kunt ook altijd telefonisch een afspraak maken. Vrijblijvend kennismaken kan natuurlijk altijd. Wij kijken ernaar uit!

Maak een afspraak

Vraag gratis en vrijblijvend advies aan