• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2000+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Over ons

MB Zonnepanelen is gevestigd in Bodegraven en is een ervaren en gecertificeerd installatiebedrijf. Door onze bouwkundige vakkennis leveren en monteren wij gegarandeerd een perfecte zonnestroominstallatie. Wij leveren alleen zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit. De kwaliteit van onze producten is door uniforme productspecificaties vergelijkbaar en toetsbaar.

MB Zonnepanelen Bodegraven Vrijstaande woning Haastrecht
MB Zonnepanelen-Bodegraven-Vrijstaande Woning-Haastrecht

Van bouw tot en met oplevering

Kiest u voor ons, dan kiest u voor een volledig pakket, van bouw tot en met oplevering. Onze werkwijze begint altijd met een locatiebezoek waarna wij een passend advies geven.

Tijdens ons locatiebezoek bekijken wij wat voor uw situatie de beste oplossing is. Het meest bepalend voor de oplossing die wij aandragen zijn uw woning en uw energieverbruik. Bij het opstellen van de oplossing houden wij uiteraard ook rekening met uw wensen. Naar aanleiding hier stellen wij een vrijblijvende offerte op.

Bij ons advies ontvangt u van ons een op maat gemaakte rendementsberekening. Hierbij berekenen we wat de zonnestroominstallatie per jaar kost en hoeveel rente u jaarlijks op uw investering behaalt. Hierdoor heeft u exact inzichtelijk wat uw besparing de komende jaren is.

Wij plaatsen de installatie wanneer dat voor u uitkomt. Voor particulieren is het in 90% van de gevallen zelfs mogelijk om de installatie binnen 1 dag plaats te laten vinden. In 1 dag bent u eigenaar van een volledig werkende zonnestroominstallatie. Ook na het plaatsen van de zonnepanelen kunt u op onze nazorg rekenen.

Meer dan 2000 tevreden klanten

In de afgelopen jaren gingen ruim 2000 tevreden klanten u voor door een zonnestroominstallatie aan te schaffen. Dit waren zowel particulieren als grote bedrijven. Ze waren tevreden over onze werkwijze en de kwaliteit van ons product.

Woning, Gouda

Prettig bedrijf. Technisch goed verhaal, snel een offerte geleverd en alleen top producten. Vriendelijk en klant gerichte benadering. Installatie is in goed overleg uitstekend verlopen.

Schuur, Waarder

Offertegesprek was prettig, contact daarna ook, werden goed op de hoogte gehouden en afspraken werden nagekomen. Nette en kundige monteurs die bij weggaan alles netjes hebben achtergelaten. Van beging tot einde een prima service!

Woning, Haarlem

De medewerkers van MB zijn professioneel en dragen met zich het moraal mee om elke plaatsing zo goed mogelijk uit te voeren. Wat in deze markt geen vanzelfsprekendheid is.

Woning, Bodegraven

Ik kan niet anders zeggen dat zowel de voorlichting, het offerte traject en de uiteindelijke uitvoering op alle punten hoog hebben gescoord. De professionaliteit en betrokkenheid van de medewerkers is top. Niets afraffelen en snel naar huis, tot het laatst in detail opgeleverd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan