• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Over ons

MB Zonnepanelen is een ervaren en gecertificeerd installatiebedrijf, gespecialiseerd in zonnestroominstallaties. Als we praten over ons bedrijf hebben we het over jarenlange technische en bouwkundige vakkennis. Naast het leveren en monteren van zonnepanelen geven wij u altijd het beste advies voor het aankopen van een duurzame installatie.

U bent verzekerd van de beste zonnepanelen, hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service. Met vragen over zonnepanelen kunt u altijd bij ons terecht. Naast zonnepanelen leveren wij bij de installatie omvormers van de beste kwaliteit. Producten voor het zelf opwekken van zonne-energie zijn populair, omdat u aanzienlijk kunt besparen op energie. Wilt u ook profiteren van lagere energiekosten? Dan is investeren in zonnepanelen een slimme keuze.

MB Zonnepanelen Bodegraven Vrijstaande woning Haastrecht
PV installatie op een woning

Van bouw tot en met oplevering

Kiest u voor MB Zonnepanelen, dan kiest u voor een duurzame totaaloplossing van bouw tot en met oplevering. Onze werkwijze begint altijd met een bezoek op uw locatie, waarbij wij kijken naar de stand van het dak waarop de zonnepanelen geplaatst gaan worden en het huidige energieverbruik. Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft berekenen wij in een offerte met daarbij een passend advies voor uw situatie.

Tijdens ons locatiebezoek bekijken wij wat voor uw situatie de beste oplossing is. Het meest bepalend voor de oplossing die wij aandragen zijn uw woning en uw energieverbruik. Bij het opstellen van de oplossing houden wij uiteraard ook rekening met uw wensen. Naar aanleiding hier stellen wij een vrijblijvende offerte op.

Bij ons advies ontvangt u van ons een op maat gemaakte rendementsberekening. Hierbij berekenen we wat de zonnestroominstallatie per jaar kost en hoeveel rente u jaarlijks op uw investering behaalt. Hierdoor heeft u exact inzichtelijk wat uw besparing de komende jaren is.

Vakkundige specialisten plaatsen de installatie wanneer dat voor u uitkomt. Voor particulieren is het in 90% van de gevallen zelfs mogelijk om de installatie binnen 1 dag plaats te laten vinden. In 1 dag bent u eigenaar van een volledig werkende zonnestroominstallatie. Ook na het plaatsen van de zonnepanelen kunt u op onze nazorg rekenen.

Meer dan 2700 tevreden klanten

In de afgelopen jaren gingen ruim 2700 tevreden klanten u voor door een zonnestroominstallatie aan te schaffen. Dit waren zowel particulieren als grote bedrijven. Ze waren tevreden over onze werkwijze en de kwaliteit van ons product.

Woning, Gouda

“Prettig bedrijf. Technisch goed verhaal, snel een offerte geleverd en alleen top producten. Vriendelijk en klant gerichte benadering. Installatie is in goed overleg uitstekend verlopen.”

“Klantenvertellen.nl”

 

Schuur, Waarder

“Offertegesprek was prettig, contact daarna ook, werden goed op de hoogte gehouden en afspraken werden nagekomen. Nette en kundige monteurs die bij weggaan alles netjes hebben achtergelaten. Van beging tot einde een prima service!”

“Klantenvertellen.nl”

Woning, Haarlem

“De medewerkers van MB zijn professioneel en dragen met zich het moraal mee om elke plaatsing zo goed mogelijk uit te voeren. Wat in deze markt geen vanzelfsprekendheid is.”

“Klantenvertellen.nl”

Woning, Bodegraven

“Ik kan niet anders zeggen dat zowel de voorlichting, het offerte traject en de uiteindelijke uitvoering op alle punten hoog hebben gescoord. De professionaliteit en betrokkenheid van de medewerkers is top. Niets afraffelen en snel naar huis, tot het laatst in detail opgeleverd.”

“Klantenvertellen.nl”

Vraag een vrijblijvende offerte aan

installeren zonnepanelen en enphase omvormers