• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2000+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Onze projecten

MB Zonnepanelen Bodegraven Alphen Staaldak

Woning, Alphen aan den Rijn

Op deze woning in Alphen aan de Rijn plaatsten wij op het staal dak in totaal 9 LG High Performance zonnepanelen van 355wp in combinatie met micro-omvormers van Enphase.

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Woning Particulier plat dak

Woning, Bodegraven

Op deze woning in Bodegraven plaatsten wij op het platte dak in totaal 10 LG High Performance zonnepanelen van 365wp in combinatie met micro-omvormers van Enphase.

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven plat dak DMEGC zonnepaneel

Sportvereniging, Bodegraven

Op het kantine van deze sportvereniging uit Bodegraven plaatsten wij in totaal 25 DMEGC Zonnepanelen in combinatie met micro-omvormers van Enphase. De panelen hebben een vermogen van 375wp per stuk, wat betekend dat ze een totaal vermogen hebben van 9375wp.

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Boerderij Zonnepanelen DMEGC

Schuur, Bodegraven

Op deze schuur in Bodegraven plaatsten wij in totaal 18 DMEGC Zonnepanelen van 375wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase.

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Woerden Woning

Woning, Woerden

Op deze woning in Woerden plaatsten wij op het pannendak in totaal 15 DMEGC Zonnepanelen van 360wp in combinatie met micro-omvormers van Enphase.

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Woning Den Haag

Woning, Den Haag

Op deze woningen in Den Haag plaatsen wij in totaal 48 DMEGC Zonnepanelen van 340wp per stuk in combinatie met string omvormers.

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven schuur DMEGC Zonnepaneel

Schuur, Bodegraven

Op deze schuur in Bodegraven plaatsten wij in totaal 32 DMEGC Zonnepanelen van 360wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase.

 

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Gouda Nieuwbouw Particulier

Woning, Gouda

Op deze woning in aanbouw plaatsten wij op het platte dak in totaal 14 DMEGC Zonnepanelen van 360wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase. Ook nieuwbouwwoningen zijn uitermate geschikt voor de plaatsing van zonnepanelen.

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Woerden Woning Particulier Pannendak

Woning, Woerden

Op deze woning in Woerden plaatsten wij op het pannendak in totaal 13 LG High Performance zonnepanelen van 355wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase. Dankzij de lange levensduur en garanties van LG zullen deze eigenaren minimaal 25 jaar lang genieten van minimale stroomlasten!

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Woning Reeuwijk Pannendak

Woning, Reeuwijk

Op deze woning in Reeuwijk plaatsten wij aan de achterzijde op het pannendak en dakkapel in totaal 9 LG High Performance Zonnepanelen van 340wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase. Dankzij de lange levensduur en garanties van LG zullen deze eigenaren minimaal 25 jaar lang genieten van minimale stroomlasten!

Bekijk het project