• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2000+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Onze projecten

MB Zonnepanelen Bodegraven Sportvereniging Reeuwijk Tennis

Sportvereniging, Bodegraven

Op het kantine dak van deze sportvereniging uit Bodegraven plaatsen wij in totaal 46 LG High Performance Zonnepanelen van 365wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase.
Dankzij de lange levensduur en garanties van LG geniet deze sportvereniging minimaal 25 jaar lang van minimale stroomlasten!

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Reeuwijk Bedrijfspand Groene Hart

Bedrijfspand Bodegraven

Op dit bedrijfspand in Bodegraven plaatsten wij in totaal 154 DMEGC Zonnepanelen van 375wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase. Dankzij de aanschaf van zonnepanelen levert ook dit bedrijf een positieve bijdrage aan een duurzame toekomst!

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Woning Particulier Pannendak

Woning, Bodegraven

Op deze woning in Bodegraven plaatsten wij op het pannendak in totaal 25 LG High Performance zonnepanelen van 370wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase. Dankzij de lange levensduur en garanties van LG zullen deze eigenaren minimaal 25 jaar lang genieten van minimale stroomlasten!

Bekijk het project
MB Zonnepanelen woning Zevenhuizen Midden Nederland

Woning, Zevenhuizen

Op deze woning in Zevenhuizen plaatsten wij op het pannendak aan de achterzijde van de woning in totaal 11 LG High Performance zonnepanelen van 370wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase.

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Alphen woning Landscape Panelen PV

Woning, Alphen aan den Rijn

Op deze woning in Alphen aan den Rijn plaatsten wij op het pannendak aan de achterzijde  van de woning in totaal 9 LG High Performance zonnepanelen van 370wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase. Dankzij de lange levensduur en garanties van LG zullen deze eigenaren minimaal 25 jaar lang genieten van minimale stroomlasten!

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Woerden LG panelen Duurzaam

Woning, Woerden

Op deze woning in Woerden plaatsten wij op het pannendak in totaal 10 LG High Performance zonnepanelen van 370wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase. Dankzij de lange levensduur en garanties van LG zullen deze eigenaren minimaal 25 jaar lang genieten van minimale stroomlasten!

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Reeuwijk Woning Schuur vrijstaand

Schuur, Bodegraven

Op deze schuur in Bodegraven plaatsten wij op het schuurdak in totaal 9 LG High Performance zonnepanelen van 370wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase. Dankzij de lange levensduur en garanties van LG zullen deze eigenaren minimaal 25 jaar lang genieten van minimale stroomlasten!

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Rotterdam Zuid Holland Plat Dak

Woning, Rotterdam

Op deze woning in Rotterdam plaatsten wij op het platte dak in totaal 9 LG High Performance zonnepanelen van 370wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase. Dankzij de lange levensduur en garanties van LG zullen deze eigenaren minimaal 25 jaar lang genieten van minimale stroomlasten!

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Woning Voorschoten Plat Dak

Woning, Voorschoten

Op deze woning in Voorschoten plaatsten wij op het platte dak in totaal 9 LG High Performance zonnepanelen van 365wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase. Dankzij de lange levensduur en garanties van LG zullen deze eigenaren minimaal 25 jaar lang genieten van minimale stroomlasten!

Bekijk het project
MB Zonnepanelen Bodegraven Woning Particulier PV installatie

Woning, Bodegraven

Op deze woning in Bodegraven plaatsten wij aan de voor en achterzijde van de woning op het pannendak en op de dakkapel in totaal 11 LG High Performance zonnepanelen van 355wp per stuk in combinatie met micro-omvormers van Enphase.

Bekijk het project