• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Kies voor een lagere energierekening met PV panelen

Op zoek naar PV panelen? Hiermee haalt u de perfecte manier in huis om duurzame stroom op te wekken. PV panelen zetten zonne-energie namelijk om in elektriciteit. Zo levert u een positieve bijdrage aan een duurzame toekomst en dat ziet u ook nog eens terug in uw portemonnee.

U maakt toch ook de keuze voor PV panelen van MB Zonnepanelen?

   Landelijk erkend en gecertificeerd bedrijf
   PV panelen van A-kwaliteit
   Montage 100% volgens de richtlijnen van de producent
   Meer dan 2700 tevreden klanten gingen u al voor

Werk mee aan een duurzame toekomst met PV panelen

Wist u dat de zon ons jaarlijks vijfhonderd keer meer energie geeft dan het totale elektriciteitsverbruik in Nederland? Vindt u het belangrijk dat de wereld in de toekomst nog steeds bewoonbaar is? Waarom zou u dan geen gebruik maken van de warmte van de zon om de toekomst veilig te stellen? Kies voor PV panelen.

Want u werkt mee aan een duurzame toekomst door PV panelen aan te schaffen. Daarmee wekt u duurzame stroom op met behulp van zonnestralen. Gebruik maken van zonnepanelen is de perfecte manier om de klimaatverandering tegen te gaan en het opwarmen van de aarde te verminderen.

MB Zonnepanelen Bodegraven Wooncomplex Woningbouw
PV installatie op een wooncomplex

PV panelen van A-kwaliteit

Wilt u kwalitatief goede zonnepanelen aanschaffen? Bij MB Zonnepanelen vindt u alleen producten van A-kwaliteit en met een zeer lange levensduur. Dan weet u zeker dat u iets goeds in huis haalt. Het assortiment PV panelen en omvormers is heel divers. Daardoor hebben wij voor u altijd een zonnestroominstallatie die bij uw situatie en budget past.

Een lagere rekening en een goed gevoel

Schaft u PV panelen aan, dan profiteert u van vele voordelen. U levert een bijdrage aan een duurzame toekomst waardoor u zich direct een beter mens voelt. Gebruikmaken van een zonnestroominstallatie ziet u ook terug in uw portemonnee. Maakt u gebruik van zonnepanelen, dan krijgt u binnen de kortste keren een lagere energierekening omdat u minder stroom van het energiebedrijf hoeft af te nemen.

PV installatie op een woning

Profiteer als particulier van financiële voordelen

Bent u particulier? De aanschaf van PV panelen biedt u financiële voordelen. U krijgt een lagere energierekening en daardoor verdient u uw gemaakte investering in een paar jaar terug. Na die paar jaar wordt het pas echt leuk. Dan gaat u geld verdienen met dit concept. Door een tijdelijke regeling van de overheid profiteert u ook nog van een ander financieel voordeel. U kunt de btw over de aanschaf en installatie van de PV panelen terugvragen bij de Belastingdienst.

Zonnepanelen Particulier

Financiële voordelen voor bedrijven

Ook als u een bedrijf heeft, bieden PV panelen u voordelen. De energierekening daalt en daardoor bent u vrijwel onafhankelijk van een energiemaatschappij. Legt uw energieleverancier u op om een bestaande energie-aansluiting te vergroten? Dat is niet meer nodig wanneer u PV panelen aanschaft. Investeert u als ondernemer in zonnepanelen, dan profiteert u tevens van de Energie Investeringsaftrek. Dit betekent dat u minder inkomsten- of vennootschapsbelasting hoeft af te dragen

Zonnepanelen Zakelijk

Klanten beoordelingen

In de afgelopen jaren gingen ruim 2700 tevreden klanten u voor door een zonnestroominstallatie aan te schaffen. Dit waren zowel particulieren als grote bedrijven. Ze waren tevreden over onze werkwijze en de kwaliteit van ons product.

Woning, Bodegraven

“Een gespecialiseerd bedrijf met goede en nette communicatie. uitleg en snelheid van werken en acteren. Alle medewerkers zijn netjes en communiceren beleefd. De installatie in 1 dag uitgevoerd met de juiste uitleg en alles netjes achtergelaten. Wat ons betreft een aanbeveling om ook met MB Zonnepanelen te werken als je een prima en nette afhandeling wil hebben van u zonnepaneel installatie.”

“Klantenvertellen.nl”

Overkapping, Ter Aar

“We zijn zeer goed geholpen. Goede uitleg bij het infogesprek. En bij de telefonische contacten zijn we ook goed en duidelijk geholpen. Met de installatie is ook alles goed uitgelegd hoe alles werkt, in een woord Geweldig!”

“Klantenvertellen.nl”

Woning, Waddinxveen

“MB Zonnepanelen werkt netjes, is vakbekwaam en heeft een duidelijk voortraject. Al vanaf de offertefase hadden wij een goed gevoel bij MB Zonnepanelen. Er is met zorg en aandacht tijdens het huisbezoek een duidelijk verhaal gepresenteerd, waarna wij voor MB Zonnepanelen hebben gekozen. Ook de installatie van de zonnepanelen is professioneel uitgevoerd met aandacht voor veiligheid, de wensen van de klant en een goede toelichting op zaken die voor de gebruiker van belang zijn.”

“Klantenvertellen.nl”

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

installeren zonnepanelen en enphase omvormers