• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2000+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Referenties

Bekijk hier het werk dat wij geleverd hebben

Woning, De Meern

In samenwerking met Ben Roos Dakbedekking hebben wij het dak van deze woning een flinke update gegeven. Het dak is geïsoleerd en de zonnepanelen zijn met afstandhouders op dak gemonteerd. Hierdoor is er minder directe instraling van de zon op het dak en wordt de waterafvoer van het dak niet belemmerd door de zonnepanelen. Om maximaal rendement te halen uit het beperkte oppervlakte, hebben we onze LG High performance panelen en micro omvormers ingezet.

Woning, Nieuwerbrug

Op deze woning in Nieuwerbrug plaatsten we 20 LG High Performance panelen van 300 Wp per stuk. Daarmee is de volledige stroomvoorziening afgedekt. Dankzij de lange levensduur en garanties van LG zullen deze mensen minimaal 25 jaar lang genieten van minimale stroomlasten!

Woning, Reeuwijk

Deze buren in Reeuwijk hebben het slim bekeken. Ze hebben samen besloten panelen te installeren en delen daarmee de kosten voor de installatie. Wij mochten de panelen leveren en installeren.

Woning, Houten

Bij deze woning in Houten heeft het dak geen optimale ligging vanwege schaduw. Dankzij de micro omvormers van Enphase halen we hier toch een prima opbrengst, waardoor het plaatsen van panelen toch rendabel is!

 

 

Woning, Nieuwerkerk aan de IJssel

zonnepanelen Nieuwerkerk a/d IJssel

zonnepanelen Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Op dit huis in Nieuwerkerk aan de IJssel hebben wij op dit schuine dak de Sunrise Solartech zonnepanelen geïnstalleerd. De Sunrise zonnepanelen worden overal ter wereld geïnstalleerd vanwege hun vernieuwingen. Er zijn 10 zonnepanelen op het dak geplaatst, die in totaal een vermogen van 2600 wp hebben.

 

 

Woning, IJsselstein

zonnepanelen IJsselstein

zonnepanelen IJsselstein

 

Op dit huis in IJsselstijn hebben wij 8 nieuwe zonnepanelen van het merk Sunrise Solartech geïnstalleerd. De zonnepanelen hebben een vermogen van 260 wp per stuk. Dit woonhuis in IJsselstein heeft een schuin dak, belegd met dakpannen. Dakpannen zijn zeer geschikt als ondergrond voor zonnepanelen.

 

 

 

Schuur, Bleiswijk

zonnepanelen Bleiswijk

zonnepanelen Bleiswijk

Deze schuur in Bleiswijk heeft een lichtelijk schuinstaand dak, belegd met golfplaten. De zonnepanelen zijn geplaatst naar het oosten waardoor de 60 zonnepanelen per stuk 250 wp opleveren. De zonnepanelen komen van het merk Axitech, wat goede, van Duitse kwaliteit, zonnepanelen zijn.

 

 

Woning, Valkenburg

zonnepanelen Valkenburg

zonnepanelen Valkenburg

 

Dit woonhuis in Valkenburg heeft een schuin dak, wat belegd is met dakpannen. Hier hebben wij 8 zonnepanelen geïnstalleerd van het merk Eging, een internationaal zonnepanelen bedrijf met certificaten voor de Amerikaanse, Europese en Japanse markt in zonnepanelen. De zonnepanelen hebben in totaal een vermogen van 2000 wp.

 

 

 

Woningen, Utrecht

zonnepanelen Utrecht

zonnepanelen Utrecht

 

Op de daken van deze huizen in Utrecht hebben wij 13 Sunrise solartech zonnepanelen geïnstalleerd. De zonnepanelen hebben een vermogen van 260 wp per stuk. Zoals u op de foto kunt zien, spreken we hier over een schuin en plat dak. Op het platte gedeelte hebben wij een stalen frame rond de zonnepanelen gebouwd, zodat ze alsnog schuin staan. Doordat de zonnepanelen schuin staan, vangen ze meer zon.

 

Bedrijfpand, Utrecht

Bedrijfsdak Utrecht

Bedrijfsdak Utrecht

 

Op dit platte bedrijfsdak in Utrecht hebben wij 18 Sunrise solartech zonnepanelen geïnstalleerd. De zonnepanelen hebben een vermogen van 260 wp per stuk, wat betekent dat ze een totaal vermogen van 4680 wp hebben.

 

 

 

Woning, Nieuwegein

zonnepanelen Waddinxveen

zonnepanelen Waddinxveen

 

Dit woonhuis in Nieuwegein heeft een schuin dak, wat belegd is met dakpannen. De 25 zonnepanelen die we hebben geïnstalleerd, zijn van het merk Sunrise solartech en ze hebben een vermogen van 260 wp per stuk.

 

 

Woning, Maarssen

zonnepanelen Maarssen

zonnepanelen Maarssen

 

Op dit woonhuis in Maarssen hebben wij 8 zonnepanelen geïnstalleerd van het merk Sunrise solartech. De zonnepanelen hebben een vermogen van 260 wp per stuk, wat een totaal vermogen van 2080 wp is. Het woonhuis heeft een schuin dak, wat belegd is met dakpannen.

 

 

 

Woning, Bergschenhoek

zonnepanelen Bergschenhoek

zonnepanelen Bergschenhoek

 

De 15 zonnepanelen die wij op dit schuine dak hebben geïnstalleerd zijn van het merk LG en hebben een vermogen van 250 wp per stuk. De zonnepanelen van LG voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het dak van dit woonhuis in Bergschenhoek is belegd met dakpannen, wat een zeer geschikte ondergrond is voor zonnepanelen.

 

 

 

Kies dan voor zonnepanelen…

Kies dan voor zonnepanelen van MB Zonnepanelen. Wij leveren de beste zonnepanelen en u profiteert van lagere energiekosten. Zonnepanelen zijn de beste manier voor het duurzaam opwekken van stroom, dus zeer milieuvriendelijk

Nassaustraat, Bodegraven

“Kundig en professioneel. Zeer goed gesprek gehad, de installateurs gingen efficiënt aan het werk en gaven een duidelijke uitleg, kortom fantastisch werk geleverd!”

“Klantenvertellen.nl”

Vraag een vrijblijvende offerte aan

installeren zonnepanelen en enphase omvormers