• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Vacature Receptioniste

Wij zijn op zoek naar jou!

Receptioniste bij MB Zonnepanelen betekent eigenlijk “vliegende keep”. Wil je werken in een afwisselende functie en word je enthousiast van een dynamische omgeving? Dan zit je bij ons goed! Bij MB Zonnepanelen werk je met gezellige collega’s aan het verduurzamen van woningen en bedrijven.

Naast de reguliere taken die bij receptioniste horen, zoals het voeren van telefoongesprekken en het ontvangen van bezoekers, ondersteun jij ook de salesafdeling waar nodig. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende facilitaire/huishoudelijke werkzaamheden, het bestellen en beheren van kantoorbenodigdheden en verstuur jij attenties bij gelegenheden zoals geboorte of een jubileum ect.

Wat verder op jouw bordje komt:

Onze salesafdeling is momenteel een van de meest druk bezette afdelingen. Jij staat ervoor open om bij te springen indien nodig. De taken variëren van het aanmaken van relaties, maken van afspraken met potentiële klanten en diverse administratieve werkzaamheden in de meest brede zin van het woord.

Dit alles maakt jouw functie een afwisselende functie!

Ben jij enthousiast, flexibel, heb je affiniteit met telefonie en wil je graag werken in een groeiende markt? Solliciteer dan snel op de functie receptioniste bij MB Zonnepanelen. Wij kijken uit naar jouw motivatie!

Stuur je sollicitatie naar: lveenstra@mb-zonnepanelen.nl

Neem contact op
Vacature leerling zonnepanelen monteur Bodegraven