• 0172-450087
 • info@mb-zonnepanelen.nl
 • Landelijk erkend
 • Montage 100% volgens richtlijnen
 • 2000+ Tevreden klanten
 • Alleen geselecteerde merken

stage lopen zonnepanelen

Vacature Marketing Stagiair bij MB Zonnepanelen

 

MB Zonnepanelen in Bodegraven is een erkend installateur van zonnestroominstallaties bij particulieren en bedrijven. De vraag naar zonnepanelen groeit en ons bedrijf groeit mee. Heb jij feeling met duurzame ontwikkelingen, zonne-energie en wil je daar nog meer over leren in onze branche? Dan kun je bij ons stage lopen of je afstudeeropdracht doen en solliciteren op de vacature Marketing Stagiair.

Volg jij een studie Marketing / Communicatie en zoek je een stageplaats? Reageer dan op de vacature Marketing Stagiair bij MB Zonnepanelen in Bodegraven.

Kom stage lopen bij MB Zonnepanelen in Bodegraven. Wij hebben plek voor een Marketing Stagiair.

 

Omschrijving vacature Marketing Stagiair

Wil jij praktijkervaring doen op het gebied van Marketing en Communicatie en vind jij het leuk om duurzame ontwikkelingen te volgen? Dan hebben wij een stageplaats voor jou waar je direct aan de slag kunt. Je komt terecht in een leuk, jong team en krijgt de vrijheid om jouw ideeën en talent in te zetten in veelzijdig en groeiend bedrijf. Bij MB Zonnepanelen richten wij ons op het verduurzamen van woningen en bedrijven door zonnepanelen te plaatsen. Een booming markt die jij verder kunt onderzoeken op het gebied van kansen. Ook help je mee aan het optimaliseren van onze positie online.

Tijdens jouw stage werk je samen met collega’s die zich dagelijks bezighouden met Marketing en Communicatie, Verkoop, HR en Management. Jij richt je op de ondersteunende marketingactiviteiten, de website en social media. Ook ga jij zelfstandig aan de slag met een marktonderzoek en bedenk je marketingcampagnes.

Met jouw creativiteit en frisse blik mag jij je rol als Marketing Stagiair voor een groot deel zelf inrichten. Gedurende je stage of afstudeerperiode word je begeleid door het managementteam waar je jouw voortgangsgesprekken mee voert.

Lijkt het jou leuk om marketingtrends in te zetten in onze branche? Welkom in de wereld van de zonne-energie!

stage bij MB Zonnepanelen

Dit is het profiel voor de vacature Marketing Stagiair:

 • Je volgt een HBO studie Marketing, Communicatie Bedrijfskunde of vergelijkbaar
 • Je bent 3e of 4e jaars en op zoek naar een afstudeerstage, werkstage of afstudeeropdracht
 • Je bent creatief en hebt innovatieve ideeën
 • Je hebt een proactieve houding en wil je 100% inzetten
 • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken binnen een klein team
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend
 • Je hebt eigen vervoer of maakt gebruik van het OV

 

Dit bieden wij als stagebedrijf:

 • Je krijgt tijdens je stage binnen ons bedrijf een goede begeleiding
 • Een modern ingerichte werkomgeving
 • En een prima stagevergoeding
 • Mogelijkheden tot thuiswerken kunnen we bespreken

 

Onze bedrijfslocatie in Bodegraven:

MB Zonnepanelen is gevestigd op bedrijventerrein Rijnhoek in Bodegraven (ZH). Op een loopafstand van 20 minuten ligt het NS Station Bodegraven.

Wil jij stage lopen bij MB Zonnepanelen?

Herken jij jezelf in het profiel Marketing Stagiair en zoek je een leuk bedrijf voor jouw stage of afstudeeropdracht? Dan kun je solliciteren bij MB Zonnepanelen.

Mail jouw CV en korte motivatie naar Liza Veenstra-van Vliet via liza@mb-zonnepanelen.nl met als onderwerp “Sollicitatie Marketing Stagiair”. Laat ons weten voor welke periode je een stageopdracht zoekt. Mail ook je stagevoorwaarden mee en eventuele overige informatie voor ons belangrijk is.

Jouw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld en beoordeeld door de directie. Vinden wij jou passen in ons team als Marketing Stagiair, dan nodigen we je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor. Hebben we een match dan krijg je een stagecontract aangeboden bij MB Zonnepanelen.

Wij zien je reactie heel graag tegemoet en als je vooraf vragen hebt, beantwoorden we die natuurlijk graag. Je kunt ons mailen of tijdens kantooruren bellen naar het kantoor van MB Zonnepanelen op 0172-450 087.

Over MB Zonnepanelen

MB Zonnepanelen in Bodegraven is een erkend installateur van zonnestroominstallaties. Wij verkopen en installeren kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen voor bedrijven en particuliere opdrachtgevers, VVE’s, woningcorporaties en opkomende energiecollectieven. Duurzaam investeren in woningen en bedrijfspanden is populair. Niet alleen om het milieu, ook kostentechnisch is het verduurzamen van gebouwen interessant. Want het zelf opwekken van zonne-energie zorgt voor een lagere energierekening. Om die reden kiezen mensen steeds vaker voor zonnepanelen en blijven wij als bedrijf groeien.

Bedrijfslocatie

MB Zonnepanelen, Tjalk 37, 2411 NZ Bodegraven, www.mb-zonnepanelen.nl

Je vindt onze vacatures op onze eigen website en op de vacaturesite Indeed.nl