• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Vragen over garanties, subsidiëring en regelingen

Vragen over garanties, subsidiëring en regelingen voor zonnepanelen? Hier een FAQ met vragen en antwoorden.

Wat is salderen? 

Zodra wij uw zonnepanelen geïnstalleerd hebben, kunt u stroom die u niet gebruikt aan de energiemaatschappij terugleveren. Terug geleverde energie wordt nu verrekend met uw eigen verbruik.

Stopt de btw-teruggave van zonnepanelen na 2021?

Nee, de belastingdienst heeft geen veranderingen doorgevoerd, daarom is deze regeling ook geldig in 2022.

Hoe werkt de terugverdientijd van mijn zonnepanelen?

Zonnepanelen kopen is een investering, maar uw energierekening wordt na installatie meteen flink lager en zo verdient u de investering terug. Verschillende factoren hebben invloed op de terugverdientijd van uw zonnepanelen. Benieuwd naar uw terugverdientijd? Neem contact op en laat u adviseren door onze adviseurs.

Hoe vraag ik de BTW terug van mijn zonnepanelen?

Als u de BTW terug wilt vragen kunt u dit doen bij de belastingdienst. Wist u dat wij een samenwerking hebben met De Centrale BTW Teruggave?  Zij kunnen de btw-teruggave voor u regelen!

Wat zijn de garanties op zonnepanelen?

MB zonnepanelen levert zonnepanelen van de beste kwaliteit en het hoogste rendement. Wij bieden twee merken aan: LG en DEMGC zonnepanelen. LG zonnepanelen hebben een product garantie van 25 jaar en DEMGC zonnepanelen 12 jaar.

Meer of andere vragen over garanties, subsidiëring en regelingen voor zonnepanelen? Neem contact op met de klantenservice, of ga naar andere vragen.