• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

We hebben een winnaar!

Wij feliciteren Bart Deege! Jij wint gratis montage van zonnepanelen!

 

Actie
img_9702Sta je op het púnt over te stappen op zonnepanelen? Of ken je iemand die zonnepanelen overweegt? Dan is dit je kans om een hoop geld te besparen. Wij geven GRATIS installatie weg, daarmee bespaar je tot € 1500,-! Wat moet je doen? Like de pagina van MB zonnepanelen en deel het bericht. Simpel toch? Meedoen kan tot en met 14 november 2016. Daarna maken we de winnaar bekend gemaakt.

De actie houdt in dat de zonnepanelen gratis worden geïnstalleerd. De panelen zelf en al het bijkomende materiaal (omvormers, bevestigingsmateriaal, aanpassingen aan de meter, etc.) zijn niet inbegrepen in de actie. Deelname aan de de actie is gratis, de volledige realisatie van zonnepanelen brengt kosten met zich mee.

Deze actie is heel interessant als je op het punt staat zonnepanelen te realiseren op je dak. De investering in zonnepanelen is de laatste jaren al een stuk interessanter geworden. Met het gratis installeren van de panelen wordt het prijskaartje nóg leuker!

Voorwaarden
– Alleen personen die het actiebericht hebben gedeeld op Facebook én de pagina van MB zonnepanelen liken, zijn geldige deelnemers.
– Deelname is mogelijk tot en met 14 november 2016.
– Deelname vanaf 18 jaar.
– Deelname aan de actie is gratis.
– De gratis installatie geldt voor de installatie tot 20 zonnepanelen.
– Het dak dient bereikbaar te zijn met standaard klim- en steigermateriaal.
– De volledige realisatie van zonnepanelen brengt kosten met zich mee. Deze kosten krijg je netjes vooraf in een offerte.
– Deelnemers aan de actie ontvangen geheel vrijblijvend een offerte voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Disclaimer
Deze actie is geïnitieerd door MB Zonnepanelen. MB Zonnepanelen zal de inzendingen beoordelen en de winnaar van de actie kiezen. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd. De actie houdt in dat de zonnepanelen gratis worden geïnstalleerd. De panelen zelf en al het bijkomende materiaal (omvormers, bevestigingsmateriaal, aanpassingen aan de meter, etc.) zijn niet inbegrepen in de actie. Deelname aan de de actie is gratis, de volledige realisatie van zonnepanelen brengt kosten met zich mee. Aan deze actie- en uitleg kunnen geen rechten worden ontleend. Alle spelfouten en wijzigingen voorbehouden.