• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Zonnepanelen in Gouda

De beste zonnepanelen voor het verduurzamen van uw woning

Zonnepanelen in Gouda

Huiseigenaren kiezen massaal voor woning verduurzamen en vaak begint dat met zonnepanelen. Want ook als u voor zonnepanelen in Gouda kiest, kunt u besparen op energie. Duurzaam wonen, minder betalen aan energie en zelf energie opwekken, dat is het principe achter onze zonnepanelen. Vraag een offerte aan bij MB Zonnepanelen voor de beste kwaliteit panelen, snelle montage en een uitstekende service.

Besparen op energiekosten

Iedereen wil besparen op energiekosten en een duurzame oplossing met zonnepanelen zorgt daarvoor. Wilt u zonnepanelen in Gouda kopen? Dan is MB Zonnepanelen een goede keuze. Heel veel woningen in Gouda hebben wij voorzien van een oplossing met zonne-energie, dankzij de beste panelen. Tevreden klanten vindt u op de website klantenvertellen, waar zij ons beoordelen met een 9,4 na het plaatsen van zonnepanelen.

MB Zonnepanelen Bodegraven Gouda Woning Pariticulier
PV installatie op een woning in Gouda
LG zonnepanelen MB zonnepanelen

Kies altijd voor een erkend installateur

Met MB Zonnepanelen kiest u voor een erkend installateur, vakbekwaam en oog voor detail. Onze monteurs werken netjes en zijn vakkundig. Wij willen alleen de beste kwaliteit zonnepanelen in Gouda leveren en monteren, zoals wij eerder bij heel veel woningen deden. Het zelf opwekken van zonne-energie kunt u direct doen, dus profiteert u ook direct van lagere energiekosten.

Zonnepanelen in Gouda kopen

Zonnepanelen kopen in Gouda en omgeving doet u met een goed gevoel bij MB Zonnepanelen. Niet alleen omdat wij een gecertificeerd bedrijf zijn, maar ook door de merken zonnepanelen die wij aan u leveren en monteren. LG is ons A-merk zonnepanelen, uitstekend rendement, verkrijgbaar in een full black uitvoering en met maar liefst 25 jaar garantie. DMEGC is ook een topmerk, iets voordeliger in de aanschaf, maar met een perfect rendement voor welke woning dan ook. Voor meer informatie over onze merken zonnepanelen LG en DMEGC verwijzen wij naar de productpagina’s op onze website.

Terugverdientijd

Met uw investering in zonnepanelen wilt u natuurlijk weten binnen welke tijd u uw zonnestroominstallatie heeft terugverdiend. Los van het feit dat u direct na de montage kunt profiteren van lagere energiekosten, is de terugverdientijd per woning verschillend. In onze offerte voor zonnepanelen rekenen wij alles voor u uit: de prijs van uw zonnepanelen, rendement, het aantal panelen dat u nodig hebt, een vergelijking tussen twee uitstekende merken waaruit u kunt kiezen en de terugverdientijd.

Voordelen van zonnepanelen in Gouda

Wilt u ook de voordelen van zonnepanelen in Gouda zo snel mogelijk ervaren? Vraag dan een offerte aan. Onze verkoopadviseur komt vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Daarbij kijken we naar het soort huis, de stand van het dak, de gezinssamenstelling, het huidige energieverbruik en eventuele toekomstige wensen zoals een eigen laadpaal voor de deur voor uw elektrische auto. In uw meterkast kunnen we alvast rekening houden met andere wensen waarop wij dan in één keer een aanpassing kunnen doen. Dit noemen we ook wel: uw meterkast toekomstproof maken.

MB Zonnepanelen Bodegraven Woning Gouda
PV installatie op een woning in Gouda
MB Zonnepanelen Bodegraven Gouda Schuur Particulier
PV installatie op een schuur in Gouda

Offerte aanvragen

Op vrijwel elke woning kunnen onze monteurs zonnepanelen plaatsen, zonnepanelen vervangen of zonnepanelen bijplaatsen als u meer capaciteit nodig heeft. Met een offerte op maat, passend bij uw situatie, weet u van te voren precies waar u aan toe bent. MB Zonnepanelen is een betrouwbare leverancier van zonnepanelen, wij leveren en monteren zelf, daarmee bent u verzekerd van kwaliteit. Vrijblijvend advies aanvragen kan via onze website voor particulieren. Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen voor bedrijven, ook dan kunnen wij u uitstekend adviseren met onze ervaring op het gebied van zonnepanelen zakelijk.

Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

installeren zonnepanelen en enphase omvormers