• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Zonnepanelen in Zoetermeer

De beste zonnepanelen met optimaal rendement door een erkend installateur!

In Zoetermeer stappen steeds meer inwoners over naar zonne-energie. Met zonnepanelen leveren bewoners niet alleen een positieve bijdrage aan de duurzame toekomst, maar ook een flinke besparing op de maandelijkse energiekosten. 

Wij zorgen graag voor verduurzaming met zonnepanelen in Zoetermeer, bovendien zet u met zonnepanelen een goede stap in de juiste richting en draagt u bij aan de duurzame energietransitie van gemeente Zoetermeer.

Iedereen wilt besparen op energiekosten, onze duurzame oplossing met zonnepanelen zorgt voor een flinke besparing op uw energiekosten. Woont u in Zoetermeer en wilt u zonnepanelen kopen? Wij voorzien in Zoetermeer graag woningen met zonnepanelen. Na installatie profiteert u bovendien direct van een lagere energierekening!

MB zonnepanelen plaatst zonnepanelen in zoetermeer
gemeente Zoetermeer
Plaatsing zonnepanelen in Zoetermeer
Zonnepanelen installatie op een woning in Zoetermeer

De beste installaties in Zoetermeer door een erkend installateur

MB zonnepanelen is een erkend installateur, maar ook vakbekwaam met oog voor detail. Onze monteurs werken niet alleen netjes, maar zijn ook vakkundig. Wij leveren daarnaast alleen de beste kwaliteit zonnepanelen voor woningen in Zoetermeer.

  • Gecertificeerd bedrijf
  • De beste zonnepanelen, met garantie
  • Montage volledig volgens de richtlijnen
  • Meer dan 2700 tevreden klanten gingen u voor
  • U betaalt direct minder aan energie
Over ons

Zonnepanelen terugverdienen:

Met uw investering in zonnepanelen kunt u, om te beginnen weten binnen welke tijd u de zonnestroominstallatie heeft terugverdiend, los van het feit dat u direct na montage kunt profiteren van lage energiekosten, is de terugverdientijd per woning verschillend.

In onze offerte voor zonnepanelen rekenen wij alles voor u uit, ter illustratie de prijs van de zonnepanelen, rendement en het aantal panelen dat u nodig heeft. Ten slotte krijgt u ook een vergelijking tussen twee uitstekende merken, waaruit u kunt kiezen.

Zonnepanelen installatie
LG zonnepanelen installatie op een woning
LG zonnepanelen installatie

Zonnepanelen van uitstekende kwaliteit

Zonnepanelen kopen in Zoetermeer kunt u doen met een goed gevoel Bij MB zonnepanelen. Wij leveren bovendien uitstekende kwaliteit zonnepanelen met goede garantie. LG is ons A-merk zonnepanelen, uitstekend rendement, verkrijgbaar in een full black uitvoering en met maar liefst 25 jaar garantie.

DMEGC is ook een topmerk, echter iets voordeliger in de aanschaf, maar met een perfect rendement voor welke woning dan ook. Voor meer informatie over onze merken zonnepanelen verwijzen wij u naar de product pagina’s op onze website.

Interesse in zonnepanelen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u interesse in zonnepanelen? U kunt vertrouwen op vakwerk met de beste kwaliteit zonnepanelen, bovendien met een uitstekend rendement.  Laat gerust een bericht achter op onze site met uw gegevens, of maak telefonisch een afspraak. Vrijblijvend kennismaken kan natuurlijk altijd. Wij kijken ernaar uit!

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen voor bedrijven, ook dan kunnen wij u uitstekend adviseren met onze ervaring op het gebied van zonnepanelen zakelijk.

Advies aanvragen

Vraag onze offerte aan.

MB zonnepanelen staat klaar voor u