• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Zonnepanelen particulier

Ook zonnepanelen voor particulier gebruik

Bespaar energiekosten

Vindt u dat u als particulier maandelijks teveel geld kwijt bent aan uw energiemaatschappij? Wilt u een positieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst?

Schaf dan zonnepanelen aan en ga zonnestroom opwekken. Een zonnepaneel zet zonne-energie om in elektriciteit en kan het hele jaar door gebruikt worden. Er zitten vele voordelen aan het aanschaffen van zonnepanelen. Met zonnepanelen bent u niet alleen milieubewust bezig. U bespaart ook veel geld. Na de aanschaf van zonnepanelen krijgt u direct een lagere energierekening. Daarnaast zijn er met zonnepanelen grote belastingvoordelen te behalen.

Het maakt niet uit wat voor dak u heeft. Bij ons professionele en gecertificeerde installatiebedrijf vindt u zonnepanelen geschikt voor uw situatie en budget. De installatie vindt uiteraard plaats op een moment dat het u uitkomt.

PV installatie op een woning
PV installatie op een schuurdak

Wat zijn zonnepanelen?

Een zonnepaneel is ontworpen om zonne-energie om te zetten in elektriciteit. Iedere particulier kan door zonnepanelen aan te schaffen, duurzaam stroom opwekken. U kunt twee dingen doen met de stroom die u met zonnepanelen opwekt.

U gebruikt de stroom direct in huis of u levert de stroom tegen een vergoeding aan het stroomnet. Er zijn drie verschillende soorten zonnepanelen: polykristallijne, monokristallijne en amorfe zonnepanelen.

Wat zijn omvormers?

Een omvormer zorgt ervoor dat de stroom die de zonnepanelen opwekken meteen bruikbaar is in huis. Een omvormer zet de gelijkstroom van een serie zonnepanelen om naar wisselstroom.

Er zijn twee soorten omvormers:
string-omvormers en micro-omvormers.

Bij een string-omvormer zijn alle zonnepanelen in serie aan elkaar geschakeld en verbonden met dezelfde omvormer.
Bij een micro-omvormer zijn de zonnepanelen niet aan elkaar gekoppeld en wekt elk zonnepaneel zijn eigen maximale vermogen op.

Omvormers van MB Zonnepanelen
Soorten omvormers
PV installatie op een woning

Waarom zonnepanelen?

Waarom kiest u als particulier voor zonnepanelen? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Er zitten heel veel positieve punten aan zonnepanelen. Een zonnestroominstallatie is een schone energiebron zonder maatschappelijke nadelen.

U levert een positieve bijdrage aan een duurzame toekomst. Zonnepanelen maken geen geluid, verspreiden geen geur en zijn makkelijk in het gebruik. U bent baas van uw eigen elektriciteitsvoorziening en vrijwel onafhankelijk van een energiemaatschappij. Als klap op de vuurpijl profiteert u jarenlang van een lage energierekening.

Verdien uw zonnepanelen terug

Schaft u zonnepanelen aan, dan biedt dit u als particulier veel financiële voordelen. Allereerst merkt u dat u een lagere energierekening krijgt. Hierdoor verdient u uw zonnepanelen in een paar jaar terug.

Daarna brengen uw zonnepanelen zelfs geld op. Door een tijdelijke regeling van de overheid profiteert u ook van een ander financieel voordeel. U vraagt de btw over de aanschaf en installatie eenvoudig terug bij de Belastingdienst.

MB Zonnepanelen Bodegraven Woning Lopikerkapel
PV installatie op een woning

DMEGC zonnepanelen

Alleen de beste merken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uitsluitend met de beste merken zonnepanelen werkt? Dan zit u bij MB Zonnepanelen goed! De merken waar wij mee werken zorgen ervoor dat u het onderste uit de kan haalt met uw zonnepanelen en zo het meest geld bespaart. Hiernaast vindt u de merken waar wij onder andere gebruik van maken.

Klanten beoordelingen

In de afgelopen jaren gingen ruim 2700 tevreden klanten u voor door een zonnestroominstallatie aan te schaffen. Dit waren zowel particulieren als grote bedrijven. Ze waren tevreden over onze werkwijze en de kwaliteit van ons product.

Woning, Bodegraven

“Installateurs waren keurig op tijd. Maakten kort een rondje door het huis en bespraken met mij de aanpak. Daarna gingen ze zeer efficiënt aan de slag. Hebben de panelen op het dak, de aansluiting naar en in de meterkast keurig netjes geïnstalleerd. Alles netjes opgeruimd en na vertrek kon ik niet zien dat er in huis gewerkt was. Ze hadden zelfs gestofzuigd daar waar ze hadden geboord! Een dikke pluim voor MB Zonnepanelen. Als u twijfelt tussen meerdere leveranciers dan durf ik MB Zonnepanelen te adviseren!”

“Klantenvertellen.nl”

Woning, Gouda

Klanten vertellen over MB Zonnepanelen: “Zeer professionele monteurs met veel liefde voor het vak. De panelen zijn in de juiste vlakverdeling op het dak aangebracht. Duidelijk uitleg voor het gebruik inclusief tips wanneer de eigen opgewekte energie te gebruiken.”

“Klantenvertellen.nl”

 

Woning, Loenen aan de Vecht

“Onze klanten over hun zonnepanelen: Goed team, vrolijk én vakkundig! Alles in 1 dag op het dak bevestigd en elk kruimeltje werd na afloop opgeruimd, heel netjes!”

“Klantenvertellen.nl”

Vraag een vrijblijvende offerte aan

installeren zonnepanelen en enphase omvormers