• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Zonnepanelen van Tenten Solar

Daar krijg je energie van

MB Zonnepanelen en Tenten Solar hebben in het voorjaar van 2021 samen hun bedrijfsvoering voortgezet. MB Zonnepanelen gaat nu verder onder de naam Tenten Solar Bodegraven (april 2022).

Tenten Solar Zonnepanelen is de specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. Vanaf 2009 is Tenten Solar fulltime bezig met zonne-energie. Sindsdien is het enorm gegroeid. Naast de hoofdvestiging in het Gelderse Lichtenvoorde, is een vestiging in Tilburg geopend en zijn de krachten gebundeld met MB Zonnepanelen in Bodegraven.

Tenten Solar realiseert zonnepaneleninstallaties door het hele land. Naast de montage en installatie voor koopwoningen, zakelijke panden, boerenbedrijven, overheids- en educatieve gebouwen werkt het veel voor woningcorporaties.

tenten solar
Tenten Solar Project Sport en Turnhal
Project Tenten Solar; Sport- en Turnhal Winterswijk

Synergievoordeel
Binnen Tenten Solar wordt gebruik gemaakt van elkaars kennis, waardoor voor ieder project het beste team wordt ingezet. Als grote speler op de markt heeft Tenten Solar ook grote voorraden. Hierdoor is het in staat wachttijden te beperken, ondanks de heersende energiecrisis. “Dit maakt een groot verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. We zijn blij dat we in staat zijn hun energielasten te verlagen. En dat sneller dan anderen. Dat is echt een synergievoordeel dat we samen gecreëerd hebben,” vertelt Berry Seesing, CEO van Tenten Solar.

Vertrouwde contacten en service
“In Bodegraven zijn we gevestigd op dezelfde locatie en de klant blijft ook zaken doen met de bekende gezichten. Enkel onder een andere naam (dat van Tenten Solar red.). Naast de kortere levertijden, hebben we nog meer kennis in huis, waardoor de zonne-energie oplossing vaak van een nog hogere kwaliteit is. Dat is win-win voor iedereen.”

Verlaag je energierekening
Wil je zo snel mogelijk genieten van lagere energielasten en je woning of bedrijfspand verder verduurzamen? Neem contact op en geniet van de voordelen van Tenten Solar Bodegraven.

Tenten Solar Bodegraven