• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Zonnepanelen voor bedrijven

Duurzame investering voor besparing op kosten en energie

Besparen met zonnepanelen voor bedrijven

Als bedrijf kunt u een positieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst met zonnepanelen. Maar niet alleen het milieu heeft baat bij uw duurzame investering, u bespaart ook aanzienlijk op uw energiekosten. Wanneer u kiest voor zonnepanelen voor uw bedrijf en gaat u gegarandeerd de voordelen van zonnepanelen ervaren.

MB Zonnepanelen is een gecertificeerd bedrijf en levert kwaliteit, vakwerk en een uitstekende service. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige producten die altijd volledig volgens de richtlijnen van de producent worden gemonteerd. U kunt vertrouwen op een vakkundige montage en de beste garantie op uw zonnepanelen.

Minder energiekosten betalen, meer rendement

zonnepanelen voor bedrijven zonnepanelen voor bedrijven bedrijfsdak zonnepanelen voor woningcorporatie

Zelf duurzame energie opwekken

Nadat u zonnepanelen heeft aangeschaft, gaat u zelf zonne-energie opwekken. Wilt u weten wat het opwekken van duurzame zonnestroom voor uw bedrijf betekent? MB Zonnepanelen maakt graag voor u een berekening van de investering en de opbrengst. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Kiest u voor MB Zonnepanelen dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit panelen en omvormers. Wij bieden standaard twee merken zonnepanelen aan en u kiest de best passende optie voor uw bedrijfspand. Vooraf adviseren wij u met een uitgebreide technische toelichting zodat u exact kunt zien wat uw besparing onder de streep zal zijn met zonnepanelen.

Waarom zonnepanelen?

Er zijn verschillende redenen om als bedrijf te kiezen voor zonnepanelen. Inmiddels zien we een toename in zonnepanelen voor bedrijven, omdat de zakelijke markt minder wil betalen voor energie. Een lagere energierekening is interessant voor bedrijven en daarbij komt dan ook nog de mogelijkheid tot de Energie Investeringsaftrek. Met uw zonnepanelen wekt u zelf stroom op en dat is niet alleen prettig voor uw portemonnee, het geeft ook een goed gevoel.

Ook in nieuwbouwprojecten zien we een sterke groei. Vaak wordt bij de bouw van een bedrijfspand en de aanleg van elektra al rekening gehouden met zonnepanelen. Een goede elektravoorziening is noodzakelijk voor het veilig aansluiten van uw zonnepanelen. Uiteraard controleren wij vooraf altijd eerst uw bestaande elektra en mogelijk doen wij daar een aanpassing op. U kunt vertrouwen op een vakkundige en betrouwbare installatie van uw systeem.

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzaam. Een investering die toekomstbestendig is, verantwoord en besparend. Een zonnestroominstallatie is dan een bijzonder goede keuze, want u heeft er vrijwel geen omkijken naar. Wel merkt u dat u bespaart op energiekosten.

Optimaal rendement uit zonnepanelen

Een optimaal rendement is de basis van uw PV installatie en daarom komen wij altijd eerst bij u langs voor een opname van uw situatie. Tijdens dit adviesgesprek zoeken we de beste optie op basis van uw energieverbruik en wensen. Daarna stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op met technische gegevens, prijzen en de terugverdientijd. Als u akkoord gaat met onze offerte zetten wij uw opdracht in gang en maken voor u een afspraak voor de montage van uw zonnepanelen.

Voor elke zonnestroominstallatie maken wij een legplan op maat. Dit legplan is een ontwerp voor het plaatsen van zonnepanelen op basis van de situatie van uw dak. Wij houden rekening met de stand van uw dak en de afmetingen. Met een legplan van MB Zonnepanelen haalt u een optimaal rendement uit uw zonnepanelen.

Advies zonnepanelen voor bedrijven

Overweegt u zonnepanelen voor uw bedrijf aan te schaffen, dan kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte maken. Binnen de zakelijke markt zien we dat de interesse in zonnepanelen voor bedrijven sterk toeneemt. Wilt u weten of de aanschaf van een zonnestroominstallatie past bij uw bedrijfsdoelstellingen? Veel bedrijven gingen u voor. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie.

Vrijblijvend op de hoogte blijven van de ontwikkeling in onze branche of acties voor zonnepanelen? Volg onze updates dan op LinkedIn.