• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Zonnepanelen in Woerden

Uw woning verduurzamen met de beste zonnepanelen

Zonnepanelen in Woerden

Doordat het verduurzamen van woningen populair is zien we dat steeds meer huiseigenaren kiezen voor zonnepanelen. Ook u wellicht, want wanneer u kiest voor zonnepanelen in Woerden, gaat u zelf duurzame energie opwekken. De keuze voor duurzaam wonen wordt vaak nog sneller gemaakt als u weet dat u direct energie gaat besparen. Minder energiekosten betalen wil iedereen en met zonnepanelen gaat dat een stuk sneller. Bij MB Zonnepanelen kunt u een offerte aanvragen voor het laten plaatsen van de beste kwaliteit panelen, een snelle en vakkundige montage met altijd een uitstekende service.

Het voordeel van een erkend installatiebedrijf

Wanneer u besluit zonnepanelen in Woerden te kopen, dan wilt u naast de beste kwaliteit kunnen vertrouwen op een vakbekwaam bedrijf. MB Zonnepanelen laat u graag het voordeel van een erkend installatiebedrijf zien. Onze monteurs hebben de juiste kennis en ervaring met zonnepanelen plaatsen, werken netjes en hebben oog voor detail. Niet alleen krijgt u bij ons een snelle offerte, wij leveren en monteren ook snel, zodat u direct kunt profiteren van uw eigen zonnestroominstallatie met een lagere energierekening.

MB Zonnepanelen Bodegraven Woerden Woning
PV installatie op een woning in Woerden
MB Zonnepanelen Bodegraven Woerden Woning Particulier Pannendak
PV installatie op een woning in Woerden

Zonnepanelen in Woerden kopen

Zonnepanelen kopen in Woerden en omgeving wilt u met een goed gevoel kunnen doen. U gaat investeren in uw woning en dan wilt u kunnen vertrouwen op kwaliteit en vakmanschap. Dat begrijpen wij bij MB Zonnepanelen als geen ander. Graag laat onze verkoopadviseur u zien waar u op kunt rekenen: de beste kwaliteit zonnepanelen, een snelle montage, vakwerk en service. Als regionaal bedrijf hebben wij een naam hoog te houden. Tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkst. In de regio Woerden hebben wij de afgelopen jaren heel veel zonnepanelen mogen leggen op woningen.

Merken zonnepanelen

Onze kwaliteit in het installeren van zonnestroomsystemen is hoog. Niet alleen omdat MB Zonnepanelen een erkend installateur is, maar ook door de merken zonnepanelen die wij verkopen. Zo leveren en monteren wij dagelijks LG panelen als ons A-merk. LG zonnepanelen zijn in een full black uitvoering verkrijgbaar en hebben het voordeel van 25 jaar garantie. Een hele goede variant die wij aanbieden is DMEGC, iets voordeliger in de aanschaf en daardoor hebben DMEGC zonnepanelen een prima prijs-kwaliteit verhouding. Welk merk zonnepanelen u ook kiest, u kunt vertrouwen op een heel mooi rendement uit uw zonnestroominstallatie. Een vergelijking tussen de merken geven wij op de productpagina’s op deze website.

Energie besparen

Wilt u energie besparen, dan vindt u online allerlei tips. Vaak begint het met zonnepanelen plaatsen, want daar ervaart u direct de voordelen van. MB Zonnepanelen is een betrouwbaar bedrijf voor zonnepanelen kopen. Wij zien ook veel internetaanbieders, maar let op dat u zich kunt vergissen. Een erkend bedrijf, met tevreden klanten in uw eigen regio, geeft wel zo’n goed gevoel. U kunt een offerte voor zonnepanelen in Woerden bij ons aanvragen, compleet met een berekening die past bij uw woonsituatie.

Duurzame investering

Met de aankoop van zonnepanelen doet u een duurzame investering in uw woning. Uiteraard wilt u weten wat de investering met een zonnestroominstallatie u oplevert. Naast de directe besparing op energie rekenen wij de terugverdientijd voor u uit. Elke woning is anders en elke woonsituatie is anders, daarom komen wij eerst bij u langs voor een schouwafspraak. Om een goede berekening voor u te kunnen maken kijkt onze verkoopadviseur naar het soort huis, het dak en het huidige energieverbruik. Ook nemen we eventuele toekomstige wensen mee, waarop we in één keer de meterkast kunnen aanpassen. Zo kiezen elektrische rijders steeds vaker voor een eigen laadpaal voor de deur. Dan maken we uw meterkast toekomstproof.

MB Zonnepanelen Bodegraven Collectief Buren
Pv installatie op 3 woningen in Woerden
MB Zonnepanelen Bodegraven Particulier Woerden
PV installatie op een woning in Woerden

Offerte aanvragen

MB Zonnepanelen monteert PV panelen op vrijwel elk dak. Wij plaatsen zonnepanelen, vervangen oude panelen en kunnen ook zonnepanelen bijplaatsen als u meer capaciteit nodig heeft. Klanten waarderen ons bedrijf met een 9,4 als gemiddelde beoordeling, en daar werken we elke dag hard aan. Panelen die we leveren monteren we met eigen installateurs, waardoor u verzekerd bent van vakwerk en kwaliteit. Via het aanvraagformulier kunt u informatie opvragen voor zonne-energie opwekken thuis. Heeft u interesse in zonnepanelen voor bedrijven? Ook dan adviseren wij u met een passend voorstel voor verduurzaming van uw bedrijfspand.

Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

installeren zonnepanelen en enphase omvormers