• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2000+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Zonnepanelen Zakelijk

Zonnepanelen voor de Zakelijke Markt

Zonnepanelen en bedrijven

U wilt als bedrijf toch ook een positieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst? Bent u het daarnaast zat om maandelijks veel geld uit te geven voor stroom?

Schaf een zonnestroominstallatie aan en ga zonnestroom opwekken. U profiteert jarenlang van een lage energierekening. Voor zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit moet u bij ons zijn.

Wij stellen graag een offerte voor uw bedrijf op, volledig naar wens. In de afgelopen jaren gingen ruim 2000 tevreden klanten u voor. Deze bedrijven waren niet alleen tevreden over onze zonnepanelen, maar ook over onze gecertificeerde en vakbekwame installateurs.

Zij plaatsen de zonnepanelen eenvoudig op ieder dak. U heeft er geen omkijken naar. De zonnestroominstallatie heeft na plaatsing nauwelijks onderhoud nodig.

PV installatie op een boerderij
PV installatie op een boerderij
PV installatie bij een voetbalvereniging

Wat zijn zonnepanelen?

Een zonnepaneel is een verzameling van een groot aantal zonnecellen. Deze zonnecellen zetten zonnestroom om naar elektriciteit. Door zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand te monteren, wekt u duurzame stroom op. Er zijn drie verschillende soorten zonnepanelen: polykristallijne, monokristallijne en amorfe zonnepanelen.

Wat zijn omvormers?

Een omvormer is onmisbaar bij het opwekken van zonnestroom. Een omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom die zonnepanelen opwekken, omgezet wordt naar wisselstroom. Deze wisselstroom is direct bruikbaar.

Wekt u meer wisselstroom op dan u daadwerkelijk gebruikt? Deze wisselstroom geeft u eenvoudig terug aan het elektriciteitsnet.

Er zijn twee verschillende soorten omvormers:
string-omvormers en micro-omvormers.

Bij een string-omvormer zijn alle zonnepanelen in serie aan elkaar geschakeld en verbonden met dezelfde omvormer.
Bij een micro-omvormer zijn de zonnepanelen niet aan elkaar gekoppeld en wekt elk zonnepaneel zijn eigen maximale vermogen op.

Soorten omvormers
PV installatie op een bedrijfsdak

Waarom zonnepanelen?

Er zijn veel verschillende redenen te noemen waarom u als bedrijf voor zonnepanelen zou moeten kiezen. U wilt enerzijds verlost zijn van de prijsstijgingen die het energiebedrijf regelmatig doorvoert.

Anderzijds wilt u met uw bedrijf iets doen tegen de klimaatverandering en de opwarming van de aarde. Onze leefomgeving raakt steeds meer vervuild en uitgeput. Zonnepanelen zijn een goede eerste stap voor de overgang naar een duurzame energievoorziening. Zelf energie opwekken geeft u een goed gevoel.

Bespaar op lange termijn

Zonnepanelen bieden veel financiële voordelen voor de zakelijke markt. Uw bedrijf heeft direct een veel lagere energierekening. U bent namelijk vrijwel onafhankelijk van een energiemaatschappij. Legt de energieleverancier u op om de bestaande energie-aansluiting te vergroten? Dat is niet meer nodig wanneer u zonnepanelen aanschaft.

Als u als ondernemer investeert in duurzame energie, profiteert u tevens van de Energie Investeringsaftrek. Hierdoor betaalt u minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

PV installatie op een schoolgebouw

Alleen de beste zonnepanelen

Bij MB Zonnepanelen werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit zonnepanelen. Hierdoor weet u zeker dat uw zonnepanelen zo lang mogelijk meegaan en u daardoor zoveel mogelijk geld bespaart. Hiernaast de merken waarvan wij onder andere gebruik maken voor het aanleggen van uw zonnepanelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan