• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Zonnepanelen Zakelijk

Zonnepanelen voor de zakelijke markt

Zonnepanelen Zakelijk

Als bedrijf wilt u toch ook een positieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst? Bent u het daarnaast zat om maandelijks veel geld uit te geven voor stroom?

Schaf een zonnestroominstallatie aan en ga zonnestroom opwekken. U profiteert jarenlang van een lage energierekening. Voor zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit moet u bij ons zijn.

Graag stellen wij een offerte voor uw bedrijf op, volledig naar wens. In de afgelopen jaren gingen ruim 2700 tevreden klanten u voor. Deze bedrijven waren niet alleen tevreden over onze zonnepanelen, maar ook over onze gecertificeerde en vakbekwame installateurs.

Onze installateurs plaatsen de zonnepanelen vakkundig op ieder dak. Verder heeft u er geen omkijken naar. De zonnestroominstallatie heeft na plaatsing nauwelijks onderhoud nodig.

PV installatie op een boerderij
PV installatie op een boerderij
Zonnepanelen sportkantine
PV installatie bij een voetbalvereniging

Wat zijn zonnepanelen?

Een zonnepaneel is een verzameling van een groot aantal zonnecellen. Deze zonnecellen zetten zonnestroom om naar elektriciteit. Door zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand te monteren wekt u duurzame stroom op. Er zijn drie verschillende soorten zonnepanelen: polykristallijne, monokristallijne en amorfe zonnepanelen.

Wat zijn omvormers?

Een omvormer is onmisbaar bij het opwekken van zonnestroom. Een omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom die zonnepanelen opwekken, omgezet wordt naar wisselstroom. Deze wisselstroom is direct bruikbaar.

Wekt u meer wisselstroom op dan u daadwerkelijk gebruikt? Deze wisselstroom geeft u eenvoudig terug aan het elektriciteitsnet.

Er zijn twee verschillende soorten omvormers:
string-omvormers en micro-omvormers.

Bij een string-omvormer zijn alle zonnepanelen in serie aan elkaar geschakeld en verbonden met dezelfde omvormer.
Bij een micro-omvormer zijn de zonnepanelen niet aan elkaar gekoppeld en wekt elk zonnepaneel zijn eigen maximale vermogen op.

Omvormers van MB Zonnepanelen
Soorten omvormers
Zonnepanelen op bedrijfsdak
PV installatie op een bedrijfsdak

Waarom zonnepanelen?

Er zijn veel verschillende redenen te noemen waarom u als bedrijf voor zonnepanelen zou moeten kiezen. U wilt enerzijds verlost zijn van de prijsstijgingen die het energiebedrijf regelmatig doorvoert.

Anderzijds wilt u met uw bedrijf iets doen tegen de klimaatverandering en de opwarming van de aarde. Onze leefomgeving raakt steeds meer vervuild en uitgeput. Zonnepanelen zijn een goede eerste stap voor de overgang naar een duurzame energievoorziening. Zelf energie opwekken geeft u een goed gevoel.

Besparen op lange termijn

Zonnepanelen bieden veel financiële voordelen voor de zakelijke markt, zeker op de lange termijn. Direct ervaart uw bedrijf een veel lagere energierekening en u bent vrijwel onafhankelijk van een energiemaatschappij. Legt de energieleverancier u op om de bestaande energieaansluiting te vergroten? Dat is niet meer nodig wanneer u kiest voor MB Zonnepanelen.

Als u als ondernemer investeert in duurzame energie, profiteert u tevens van de Energie Investeringsaftrek. Hierdoor betaalt u minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

MB Zonnepanelen Bodegraven Schoolgebouw Gouda
PV installatie op een schoolgebouw

Alleen de beste zonnepanelen

Aangezien u wilt dat uw zonnepanelen zo lang mogelijk meegaan, werken wij bij MB Zonnepanelen uitsluitend met de beste kwaliteit panelen. Daarmee bespaart u geld en behaalt u een zo hoog mogelijk rendement. De producten en merken waarmee wij werken zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

MB Zonnepanelen logo

Vraag een vrijblijvende offerte aan

installeren zonnepanelen en enphase omvormers