• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Gecertificeerd Bedrijf

Certificaat Zonne-energiesystemen

Certificaat Zonne-energiesystemen

Wij zijn een ervaren en gecertificeerd installatiebedrijf. Door onze bouwkundige vakkennis leveren en monteren wij gegarandeerd een perfecte zonnestroominstallatie.

A-Kwaliteit Zonnepanelen en Omvormers

Wij leveren alleen zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit. De kwaliteit van onze producten is door uniforme productspecificaties vergelijkbaar en toetsbaar.

Volledige, Duidelijke en Overzichtelijke Rendementsberekening voor Uw Situatie

U ontvangt van ons te allen tijde een op maat gemaakte rendementsberekening vooraf aan de offerte. Hierdoor heeft u exact inzichtelijk wat uw besparing de komende jaren is.

Montage 100% Volgens Producent

Bij ons vindt de montage van zonnepanelen gegarandeerd volgens de richtlijnen van de fabrikant plaats.

Rendementsberekening

Voor iedere situatie berekenen wij het financieel rendement op de investering in zonnepanelen. Hierbij berekenen we wat de zonnestroominstallatie per jaar kost en hoeveel rente u jaarlijks op uw investering behaalt. Wij stellen een volledige, duidelijke en overzichtelijke rendementsberekening voor u op.

Full Service

Zonnepanelen op een groot plat dak

Zonnepanelen op een groot plat dak

Kiest u voor ons, dan kiest u voor een volledig pakket, van bouw tot en met oplevering. Onze werkwijze begint altijd met een onderzoek. Hierna geven wij u passend advies.

Wij plaatsen de installatie wanneer dat voor u uitkomt. Voor particulieren is het in 90% van de gevallen zelfs mogelijk om de installatie binnen 1 dag plaats te laten vinden. In 1 dag bent u eigenaar van een volledig werkende zonnestroominstallatie. Ook na het plaatsen van de zonnepanelen kunt u op onze nazorg rekenen.

Offerte 100% Op Maat

In een persoonlijk adviesgesprek bekijken we wat voor uw situatie de beste oplossing is. Het meest bepalend voor de oplossing die wij aandragen zijn uw woning en uw energieverbruik. Bij het opstellen van de oplossing houden we uiteraard ook rekening met uw wensen. Naar aanleiding hiervan stellen wij een offerte op. Dit doen wij binnen 24 uur.

Meer Dan 200 Tevreden Klanten

In de afgelopen jaren gingen ruim 200 klanten u voor door een zonnestroominstallatie aan te schaffen. Dit waren zowel particulieren als grote bedrijven. Ze waren tevreden over onze werkwijze en de kwaliteit van ons product.

Maximaal Rendement

Bij ons haalt u het hoogste rendement uit uw zonnestroominstallatie. Dit doen we door de zonnepanelen zo te plaatsen dat de zon er op de meest effectieve manier op schijnt.

Wij koppelen de zonnestroominstallatie meteen aan uw groepenkast, zodat u direct van uw zonnepanelen profiteert.
[box][text]

Ontvang GRATIS Advies

100% professioneel, op maat gemaakt en vrijblijvend!
[c_button href=”/advies-aanvragen/” label=”Adviesgesprek Aanvragen”]
[/text][img_box]

Vragen of onduidelijkheden?
Bel ons!

[address label=”Bereikbaar op telefoonnummer” tel=”0172 – 450087″]

 

Openingstijden ma-vrij 08:00-17:00
[/img_box][/box]