• 0172-450087
  • info@mb-zonnepanelen.nl
  • Landelijk erkend
  • Montage 100% volgens richtlijnen
  • 2700+ Tevreden klanten
  • Alleen geselecteerde merken

Zonnepanelen van Tenten Solar

We gaan verder onder de naam Tenten Solar

Particulier Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen leggen wij op uw woning, aanbouw of garage

Zakelijk Zonnepanelen kopen

Bedrijfspanden verdienen geld met zonnepanelen

Lagere energiekosten en duurzaam stroom opwekken doet u met MB Zonnepanelen in Bodegraven.

Wilt u minder betalen aan uw energieleverancier en tegelijkertijd duurzaam stroom opwekken? Kies dan voor zonnepanelen van MB Zonnepanelen in Bodegraven. Wij leveren de beste zonnepanelen en u profiteert van lagere energiekosten. Zonnepanelen zijn de beste manier voor het duurzaam opwekken van stroom, dus zeer milieuvriendelijk. Perfect voor een duurzame toekomst en ook fijn voor uw portemonnee.

Waarom kiezen voor MB Zonnepanelen?

  • Gecertificeerd bedrijf
  • De beste zonnepanelen, met garantie
  • Montage volledig volgens de richtlijnen
  • Meer dan 2700 tevreden klanten gingen u voor
  • U betaalt direct minder aan energie

De beste zonnepanelen

Overweegt u zonnepanelen te kopen? Kijk eens bij de projecten die wij gerealiseerd hebben. De beste zonnepanelen vindt u gegarandeerd bij MB Zonnepanelen in Bodegraven. De zonnepanelen en omvormers van MB Zonnepanelen zijn namelijk van de allerbeste kwaliteit en hebben tegelijkertijd een lange levensduur. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten zonnestroominstallaties. Hierdoor treft u altijd de zonnestroominstallatie passend bij uw situatie en budget. Wij rekenen het graag voor u uit.

Duurzaam stroom opwekken

Een duurzame manier voor stroom opwekken. Dat is wat u zoekt. U werkt graag mee aan een duurzame toekomst en u wilt ervoor zorgen dat de wereld bewoonbaar blijft. Om de klimaatverandering tegen te gaan en de opwarming van de aarde te beperken is de aanschaf van zonnepanelen een goede oplossing. De zon bezorgt ons elk jaar vijfhonderd keer meer energie dan het totale elektriciteitsverbruik in Nederland.

Lagere energierekening door zonnepanelen

Een zonnestroominstallatie is niet alleen een schone energiebron zonder maatschappelijke nadelen, want met de aanschaf van zonnepanelen gaat u besparen op energiekosten. Na het installeren van zonnepanelen profiteert u van een lagere energierekening. De aanschaf van zonnepanelen geeft u gegarandeerd een goed gevoel: beter voor het milieu én voor uw portemonnee.

Wat kosten zonnepanelen?

Particulieren en bedrijven kiezen voor zonnepanelen omdat het een duurzame investering is. De financiële voordelen van zonnepanelen ziet u terug op uw energierekening. Binnen enkele jaren heeft u uw zonnepanelen terugverdiend. De eenmalige investering met terugverdientijd verschilt per situatie. We geven u uitgebreid advies over zonnepanelen kopen, verschillende merken zonnepanelen, de terugverdientijd en het BTW voordeel voor particulieren.

Energie Investeringsaftrek voor bedrijven

Groen ondernemen, bijdragen aan een betere wereld, zonnepanelen zijn een slimme keuze. Als bedrijf overstappen op zonnepanelen is eenvoudiger dan u denkt. Wij geven advies aan bedrijven en energiecollectieven over de aanschaf van zonnepanelen. Wilt u ook zakelijk minder betalen aan energie en onafhankelijk zijn van een energiemaatschappij? Vraag dan een offerte aan voor zonnepanelen zakelijk.

Duurzaam investeren

Wilt u niet langer opgelegd krijgen van uw energieleverancier om uw bestaande energie-aansluiting te vergroten? Kies dan voor MB Zonnepanelen in Bodegraven. Investeert u als ondernemer in duurzame energie, dan profiteert u tevens van de Energie Investeringsaftrek. Dit betekent dat u minder inkomsten- of vennootschapsbelasting hoeft af te dragen.

Projecten van MB Zonnepanelen

Nieuwsgierig naar de installaties van MB Zonnepanelen? Bekijk hier een aantal projecten voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers.

MB Zonnepanelen Bodegraven Woning Waddinxveen
PV installatie op een woning

Wilt u ook zonnepanelen?

Kies dan voor zonnepanelen van MB Zonnepanelen in Bodegraven. Wij leveren de beste zonnepanelen en u profiteert van lagere energiekosten. Zonnepanelen zijn de beste manier voor het duurzaam opwekken van stroom, dus zeer milieuvriendelijk. Onze klanten waarderen ons met een 9,4!

Bekijk onze projecten

Beoordelingen van onze klanten

In de afgelopen jaren gingen ruim 2700 tevreden klanten u voor door een zonnestroominstallatie aan te schaffen. Zowel particulieren als grote bedrijven zijn tevreden over de werkwijze van MB Zonnepanelen en de kwaliteit van ons product.

Woning, Gouda

“Prettig bedrijf. Technisch goed verhaal, snel een offerte geleverd en alleen top producten. Vriendelijk en klant gerichte benadering. Installatie is in goed overleg uitstekend verlopen.”

“Klantenvertellen.nl”

 

Woning, Bodegraven

“Toevallig ben ik behoorlijk deskundig in deze materie en heb ik bewust voor dit bedrijf gekozen. Waarom? MB zonnepanelen is bereidt om eigen keuzes te maken en niet blind achter de markt aanholt. Klanttevredenheid begint bij het maken van de juiste keuzes qua toegepaste componenten en de juiste configuratie. En als je daarbij niet laat leiden door de prijs maar door kwaliteit en de achterliggende techniek en organisatie, dan heb je het meeste werk al achter de rug. Als daarnaast een paar deskundige montageteams de installatie vlekkeloos weten op te leveren dan ben ik oprecht tevreden klant.”

“Klantenvertellen.nl”

Woning, Nieuwerbrug

“Vanaf het eerste gesprek over de mogelijkheden een goed gevoel gehad over dit bedrijf en dat is tot na de vakkundige installatie zo gebleven. Ze hebben ons netjes aangemeld bij de netbeheerder e.d. De zonnepanelen liggen keurig netjes op ons dak, de verdere elektrische installatie is keurig aangelegd, aangesloten en opgestart. Alles klopt, van offerte tot en met de installatie!”

“Klantenvertellen.nl”

Vraag een vrijblijvende offerte aan

installeren zonnepanelen en enphase omvormers